mandag, 29 desember 2014 19:49

Linn DS med integrert TIDAL

Skrevet av

TIDAL blir nå en mulig integrert del av Linn sine DS-spillere. A small step for Linn – a giant leap for music.

Vi meldte tidligere I høst om at WiMP HiFi ble lansert I England og USA under navnet TIDAL. I mllomtiden har tydeligvis TIDAL jobbet energisk på flere fronter, for det er flere HiFi-produsenter med streamere i sortimentet som melder om at TIDAL nå er tilgjengelig som en integrert løsning.

Det er noen uker siden denne nyheten ble kjent for Linn sitt vedkommende. Det så til å begynne med ut til at det bare var i TIDAL-territorium dette skulle bli mulig, og i Norge er det som kjent fremdeles WiMP som er merkenavnet. Men nå er TIDAL også tilgjengelig i Norge. Rent praktisk skjer dette via en SW-oppgradering av den aktuelle DS-streameren, og også av Linn sitt relativt nye brukergrensesnitt Kazoo.

Denne muligheten er i denne omgang tilgjengelig i landene Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Israel, Italia, Kanada, Kypros, Latvia, Litauen, Malta, Nederland, Tsjekkia, Ungarn og Østerrike.  Og TIDAL tilbyr 60 dagers prøve av streamingtjenesten for brukere av Linn DS.

Vi er ikke kjent med om dette betyr at WiMP og HiFi på sikt vil smelte sammen også når det gjelder abonnement. Men vi ser et mulig dilemma for abonnenter som både har en streamer med integrert løsning for TIDAL, samtidig som dette abonnementet ikke er tilgjengelig på generell basis i de samme landene – som i Norge – og man dermed også har behov for et WiMP HiFi abonnement til sine øvrige plattformer. Vi føler oss sikre på at WiMP / TIDAL finner en fornuftig løsning på dette.

 

Les mer om TIDAL på Linn DS hos Linn.

Les mer om TIDAL på Linn DS hos TIDAL.

 

 

Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.