tirsdag, 11 november 2014 14:34

Nye medlemmer i familien Denon Ceol.

Skrevet av

Denon lanserer to nye produkter i Ceol-familien. Vi snakker om Ceol N9 og Ceol Piccolo N4.

Denon er en av de som er skikkelig på hugget med streamingprodukter om dagen. Vi har tidligere omtalt den nye HEOS-familien, som ser ut til å ha ambisjoner om å dytte Sonos ned fra pallen.Ceol har vært på markedet en stund men nå kommer det altså nye, oppgraderte produkter. Det er foreløpig to nye pakker som er lansert Ceol N9 og Ceol Piccolo N4.

 

Den største modellen N9 er en godt utstyrt alt-i-ett-boks, der du både kan ta med deg din gamle platesamling og di kjøre analoge readiostasjoner. Så lenge det varer. Men i tillegg er N9 en fullbefaren streamer, med mulighet for å strømme via WiFi. Spotify Connect er på plass, det samme er Airplay. N9-settet leveres med et relativt kompakt  høyttalerpar.

 

 

Den mindre modellen Ceol Piccolo N4 er en mer kompakt enhet, og er mer et rent nettverksbasert enhet. Her gir du avkall på både FM-radio og CD-spilling. Men de fleste nettverksfunksjonene er på plass. Også høyttalerne som følger med Piccolo N4 er mer kompakte enn til storesøster  

 

 

Les mer hos Denon:

 

Se video om Denon Ceol:

 

 

Sist redigert tirsdag, 11 november 2014 14:40
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe