tirsdag, 21 januar 2014 13:04

PLATENYTT - To nye SACDer fra PentaTone Classics i horisonten.

Skrevet av

PentaTone Classics har to nye multikanals SACD i anmarsj. Vi snakker om Pentatone Limited - Creating Timeless Classics og Tchaikovsky - Manfred Symphony.

Les mer:

Rett før nyttår meldte vi om PentaTone Classics sin siste utgivelse, med verker av Bizet, Faure og Gounod. Nå på etteråret er det to nye utgivelser som nærmer seg i lansering.

I Mars er det Tchaikovsky sin Manfred Symfoni som spilles inn med Russion National Orchestra, dirigert av Mikhail Pletnev.Pletnev har dirigert på en rekke oinnspillinger hos PentaTone tidligere, og på en stor del av disse har det vært musikk av nettopp Peter Ilyish Tchaikovsky.

Men før denne kommer en annen utgivelse, kalt Pentatone Limited - Creating Timeless Classics. Her har Pentatone samlet godbiter fra sin svært rikholdige katalog, som inneholder over 250 titler på SACD. Det er komposisjoner av Robert Schumann, Tchaikovsky, JS Bach, Corelli, Mendelssohn, Beethoven, Korngold , Rachmaninov, med flere. Utgivelsesdato er satt til februar 2014.

 

Les mer hos PentaTone Classics

 

Lest 4503 ganger Sist redigert onsdag, 22 januar 2014 08:47
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.