onsdag, 31 desember 2003 23:00

B&W Music Club - Nedlasting av høyoppløst musikk

Skrevet av

Nedlasting av musikk fra nett blir stadig mer omfattende. B&W Music Club har valgt en uvanlig tilnærming til temaet.

 

 

I B&W Music Club tilbys medlemmer et nytt album for nedlasting hver måned. Etter månedens utløp er ikke albumet lengre tilgjengelig, og du får muligheten for å laste ned et nytt album. En svært uvanlig løsning, men kanskje ikke så dumt. Det er nærliggende å anta at det begrensede tidsrommet hvert album er tilgjengelig er en forutsetning for den lave prisen.

Det vi uansett er udelt begeistret for, er at det nå også tilbys nedlasting i høyoppløst lyd. 24bits/48kHz melder Akurate DS ved avspilling av noen spor fra månedens album, The Afrobilly Sessions av Justin Adams & Juldeh Camera. Det tilbys en krisp og dynamisk gjengivelse av tiltalende musikk som sikkert kan plasseres i den store sekken World Music.

Avspilling av smakebiter fra tidligere månedens album vitner om musikk i varierte kategorier og av høy kvalitet, selv om det ikke alltid er veldig etablerte artister.

Abonnement i B&W Music Club koster ca. 34UKP for 12 måneder. Det gir en pris på snaut 30 kroner for et album i Hires format! 24UKP er prisen hvis man bare vil binde seg for 6 mnd. I tillegg kan man få 3 måneders gratis prøveabonnement med nedlasting av et begrenset utvalg av sporene i månedens album.

B&W Music Club er definitivt ikke alternativet for den som skal støvsuge nettet for listemusikk. Men for oss som verdsetter kvalitetsmusikk med spesielt god lydkvalitet kan det være interessant å følge med på hva som kommer fra denne kanten.


Les mer hos B&W Music Club

kes

Sist redigert tirsdag, 19 januar 2010 15:44
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe

Mer i denne kategorien « Sony BDP-S560 Onkyo TX-SR607 »