søndag, 28 april 2024 12:47

Sonos med redesignet app

Skrevet av

Sonos har annonsert at de kommer med en nyfrisert app om en drøy uke. Med den oppdateringen har Sonos ambisjoner om å tilby en app som er mer brukervennlig, og har bedre tilpasninger til den enkeltes behov.

I den oppdaterte appen har Sonos tatt innover seg at et økende antall artister og innholdsleverandører publiserer musikk og annet innhold på mange ulike plattformer. I den sammenhengen mener Sonos å dra fordel av at de er den eneste som har en åpen plattform som støtter mer enn 100 strømmetjenester.

I den nye Sonos-appen samles alt innholdet fra de strømmetjenestene den enkelte brukeren måtte ha samlet på èn startside. Med ambisjon om å gi brukeren en mer personlig lytteopplevelse.

Vi låner Sonos sine egne ord om hva de anser er fordelene som oppnås i den nye appen:

  • Kom deg raskere inn i musikken (og ut av appen): Den nye startsiden gir deg tilgang til alt favorittinnholdet og styringen, alt på ett sted.
  • Tilpass og velg ut: Utform startsiden slik at den gjenspeiler hvordan du lytter.
  • Søk i alle strømmebibliotekene: Søk etter artister, sanger, podkaster eller lydbøker på tvers av alle strømmeappene dine samtidig.
  • Enda bedre systemstyring: Sveip opp fra bunnen av startsiden for å få oversikt over og styre hele anlegget ditt.

 

Den oppdaterte Sonos-appen blir tilgjengelig både for Windows/Mac og for Android/iOS den 7. mai 2024.

Sist redigert søndag, 28 april 2024 13:34
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.