torsdag, 04 juni 2015 09:10

Linn Webinar 4. juni om utfasing av analoge forforsterkere.

Skrevet av

Linn har besluttet å fase ut alle helanaloge forforsterkere i sitt produktsortiment. I kveld torsdag 4. Juni arrangeres et webinar i regi av Linn Products sin tekniske direktør Keith Robertson.

 

Dette er ikke første gang Linn overrasker markedet med drastiske beslutninger. Allerede i 2009 skippet Linn produksjonen av CD-spillere som et prinsipielt og strategisk valg. Den gang var dette et ledd i Linn sin strategi om å være ledende innen streaming. Linn var vle kanskje den første HighEnd-produsenten som tilbød streamerløsninger, og er fremdeles i tetsjiktet når det gjelder innovative løsninger. Både Exakt-teknologien, og nå senest Space Optimisation er ledd i underbyggingen av DS-teknologien til Linn.

 

 

Nå har de tatt enda et drastisk valg, i å skippe alle helanaloge forforsterkere, og går over til å styrke satsingen på sine DS-baserte produkter. Det vil i realiteten si forforsterkere med innebygget streaming. Denne avgjørelsen har vakt blandede reaksjoner blant Linn-entusiaster, kanskje spesielt den gamle garde som har sitt Linn-engasjemenet fundert på den legendariske platespilleren Linn Sondek.

Linn viser en offensiv holdning til denne problemstillingen. De mener at de DS-baserte forforsterkerne utgjør en styrke, også for vinylavspilling. De arrangerer i kveld for første gang i historien et webinar i regi av teknisk direktør Keith Robertson, med invitiasjon til Linn Forum sine brukere. Vi har fått bekreftet fra Linn at alle er velkommen til å delta, også ikke-medlemmer.

Det blir anledning for deltakere å stille spørsmål i forkant. Deltakere må registrere seg til webinaret, og påmelding foregår her:

Link til påmelding.

Webinaret skjer kl. 19.00 norsk tid i kveld, torsdag 4. juni 2015.

 

Les også:

Linn SPACE Optimisation – romkorreksjon på skotsk prøvekjørt.

Hi-Fi Messen i Horten 2014 – Del 10, vi intervjuer en besøkende bransjeaktør. (om Exakt)

Linn lanserer Exakt Akudorik og Akurate Exaktbox.

Linn Akurate Exakt.

 

 

 

Sist redigert torsdag, 04 juni 2015 09:32
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.