lørdag april 20 , 2019
torsdag, 11 desember 2014 22:37

PMA-50 – ny kompakt forsterker fra Denon

Skrevet av

Denon lanserer en ny integrert forsterker som tar opp kampen med NAD D3020. Den har en kompetanseliste som til forveksling ligner.

Det er svært påfallende hvor tett Denon har lagt seg opp til den interessante integrerte forsterkeren D3020 fra NAD, som vi testet sist vinter. Det kompakte og småelegante designet kan plasseres både stående og liggende, selv om det i litt større grad enn hos NAD D3020 er den horisontale som er «plan A».

Denon sin nye forsterker er en kompakt enhet som kan mye mer enn en tradisjonell integrert forsterker. Det er to optiske og en RCA-digitalinnganger. I tillegg finner vi en Asynkron USB-inngang som også takler DSD-filer. Sistnenvte med oppløsning i 2.8 eller 5.6MHz, mens PCM kan være i opptil 24bit/192kHz.

Bluetooth er også på plass. Det inkluderer aptX og NFC, sistnevnte muliggjør enkel kommunikasjon med bærbare enheter. På den analoge siden er det et enkelt sett med RCA-innganger. Pre-out for sub noteres, i tillegg til høyttalerterminalene. På frontpanelet finner vi også en dedikert hodetelefonutgang.

Denon PMA-50 har en oppgitt effekt på 2x50 watt i 4 ohm, og forventes å være på markedet over nyttår. Vi kjenner ikke prisen i Norge enda, men utenlandske priser tyder på at vi befinner oss nær- eller like over prisen til NAD D3020.

Importør i Norge er Hi-Fi klubben

 

Lest 5329 ganger Sist redigert torsdag, 11 desember 2014 22:46
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser