onsdag, 22 oktober 2014 08:12

Hi-Fi Messen i Horten 2014 – Del 1, AudioAktøren

Skrevet av

Vi vier vår første artikkel om Hi-Fi Messen i Horten til sjefen sjøl, primus motor Terje Nilsen i AudioAktøren.

Hi-Fi Messen i Horten har vært en årviss foreteelse siden 2002, og har blitt en institusjon i det norske HiFi-miljøet. Og det er selvfølgelig Terje Nilsen i AudioAktøren som har all ære for dette. Det utvises en enorm innsats og energi både før- og under messen fra flere generasjoner Nilsen, og alltid finnes det et glimt i øyekroken.

Vi huket tak i Terje på lørdag for videoreportasje, både tidlig på dagen og halvsent på kvelden. Lørdagen var det veldig sterkt oppmøte, og vi slo av en prat om årets messe ved en av AudioAktørens utstillinger på hotellet.

 

 

Et godt stykke utpå lørdagskvelden ble vi invitert med til AudioAktøren sin butikk i Storgata. Her finner vi mye spennende HiFi, med en klar slagside mot den analoge delen. Tre tusen brukte LPer, masse vinylutstyr. Og på toppen av dette finner vi trolig en av Norges mest eksotiske samlinger av spolebåndopptakere, der det er Studer som er livretten til Terje.

 

 

Lest 5301 ganger
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.