Wednesday, 04 February 2015 14:00

Sonos Play:1 med Blue Note Edition

Written by

Sonos feirer det legendariske plateselskapet Blue Note sitt 75 års jubileum. Det gjør de med en Limited Edition utgave av sin minste trådløse høyttaler – Sonons Play:1.

 

Det amerikanske plateselskapet Blue Note oppsto i New York i 1939, og ble grunnlagt av tyskerne Alfred Lion og Frank Wolff. Plateselskapet ble fort til en institusjon blant USA`s jazzmusikere, og har en formidabel CV.

I forbindelse med 75-års jubileet til Blue Note har Sonos laget en jubileums modell i begrenset opplag av basismodellen Play:1. Denne har en helt spesiell overflatebehandling, som lages av en kombinasjon av Håndmalingsteknikker og robotproduksjon. Resultatet gir en overflate med båtoner fra mørkt til lys blå.

I tillegg kommer Play:1 Blue Note Edition med tre forhåndsinstallerte nettradiostasjonerstasjoner fra Blue Note, levert av TuneIn.

Les pressemeldingen om Play:1 Blue Note Edition fra Sonos:


 

BORN IN BLUE: INTRODUSERER SONOS BLUE NOTE PLAY:1

 

 

 

 

Vår første Limited Editon-høyttaler noen sinne feirer mer enn 75 år med det ypperste innen jazzmusikk, med spesialdesignet utforming og tilgang til eksklusive spillelister.

 

Legendarisk musikk fortjener å bli feiret. I dag hyller vi jazzlegendene, deres kunst, og et plateselskap som ble grunnlagt på et løfte om å levere en musikkopplevelse som tar lytteren med til en annen æra. Vi avduker Sonos PLAY:1 Blue Note Limited Edition for å markere 75-årsjubileet og et minneverdig år med samarbeid mellom våre to selskaper.

 

"Musikken er ment å formidle en følelsesmessig beskjed til lytteren. Du ønsker ikke at noe skal forstyrre den beskjeden, og Sonos deler Blue Notes dedikasjon", sa Blue Note president, Don Was." Fidelity er sant. Gi meg sannheten."

Tilgjengelig for kjøp på Sonos.com i de kommende ukene. Blue Note PLAY: 1 setter jazzartister på scenen i ditt hjem og illustrerer vår felles satsing på high fidelity.

 

 

"Vi ønsket å skape et uttrykk som reflekterte Blue Notes særegne stil, samtidig som vi tok høyde for alle uventede faktorer i en live-opptreden", sier Sonos' visepresident for design, Tad Toulis. "Denne måten å tenke på førte oss til designløsningen – en løsning som fanger inn ett bestemt øyeblikk i skapelsesprosessen."

 

Høyttaleren er utformet med en spesialtilpasset farge som er basert på håndmalingsteknikker, samt strategisk bruk av roboter. Resultatet er en finish i vertikale fargetoner fra mørk marine til himmelblå, som reflekterer den dype bassen og de detaljerte svingningene i musikken som folk kjenner og liker med PLAY:1.

 

 

BILDETEKST: Grillen blir malt med ikke mindre enn sju tyngdekraftmatede trykkspraydyser, slik at den perforerte metalloverflaten får ulike nyanser av blått.

 

Blue Note PLAY:1 fås med radiostasjonen Born in Blue innebygd i hovedmenyen i Sonos-appen, levert av TuneIn. Få gleden av et år med Blue Note-programmer med tre spesielt utvalgte kanaler på stasjonen:

·       Artist Selects:Eksklusivt tilgjengelig på Blue Note PLAY:1 med nye spillelister hver måned – lytt til håndplukkede låter i LP-kvalitet fra størrelser som Robert Glasper, Jose James, Terence Blanchard, Ambrose Akinmusire, Lionel Loueke og selveste Don Was, som har satt sammen 125 av sine personlige favoritter.

·       Født i Blue-tegnet:Vi forener legendariske Blue Note-artister og de som har satt sammen musikken deres til samlinger som feirer skjæringspunktet mellom moderne musikk og legendarisk jazzmusikk.

·       Blue Note 101:Starter med unnfangelsen av Blue Note og følger deres progresjon mot et legendarisk jazzplateselskap. Her lærer du om jazzmusikk og dens utvikling i mer enn 75 år.

 

Du kan nyte kanalene Born in Blue og Blue Note 101 på din Sonos i dag, samt på andre enheter via TuneIn.

 

Blue Note PLAY:1 selges eksklusivt på Sonos.com for $250 USD, $280 CAD, €250 og £220, så lenge beholdningen rekker. Registrer deg for å motta e-poster fra Sonos her, så får du flere detaljer og blir blant de første som får vite når denne samlehøyttaleren i Limited Edition blir tilgjengelig for salg. http://www.sonos.com/BlueNote.


 

 

 
Last modified on Wednesday, 04 February 2015 13:23
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Karl Erik Sylthe