Friday, 28 February 2020 16:07

High End Munich 2020 avlyst på grunn av Corona-viruset

Written by

I dag har High End Society lagt ut en melding om at årets messe er avlyst. Selvfølgelig synd, men likevel kanskje en riktig avgjørelse?

High End messen i Munchen har utviklet seg til å bli verdens ledende HiFi-messe. Et yndet treffsted for HiFi-entusiaster der du både treffer på bransjeselebriteter og naboen med samme sinnslidelse. I år var den planlagt til 14-17 mai, men i dg har altså High End Soiciety meldt at årets messe blir avlyst, Dette føyer seg inn i rekken av arrangement som enten allerede er avlyst på grunn av Conona-viruset, eller står i fare for å bli det. Og selv om det er lett å ty til flyktige tanker om hysteri, er det nok store muligheter for at det er en klok beslutning.

Det er mer enn 500 utstillere fra 40 land som har meldt seg på. Både disse og besøkende som allerede har betalt vil få refundert sine utgifter, forteller High End Society i et oppslag på sine nettsider

Du kan lese mer om denne avgjørelsen på High End Society sin facebookside, der det allerede har dukket opp mange kommentarer til avgjørelsen.

Last modified on Saturday, 29 February 2020 07:04
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.