onsdag, 05 mai 2021 18:17

Urbanista Los Angeles og Miami Crystal Edition - to uvanlige modeller

Skrevet av

I dag har Urbanista lansert en spesiell versjon av de spreke hodetelefonene Miami. Veldig spesiell faktisk, og om den er noe for deg vil trolig være avhengig av hva slags frisyre du har. For dette er definitivt ikke en utpreget guttemodell…

I januar lanserte Stockholmsbaserte Urbanista de interessante hodetelefonene Miami. Dette er en modell som har flere åpenbare kvaliteter, og vi fant den såpass interessant at vi bestilte et par for test. Denne testen nærmer seg nå publisering, og vi kan allerede avsløre at en heller heftig bassgjengivelse og et sprekt og elegant design er blant Miami sine aktiva.

Miami Crystal Edition

Men mens de ordinære utgavene av Urbanista Miami har et temmelig kjønnsnøytralt design som appellerer til urbane individ av begge kjønn, kan vi ikke si det samme om Miami Crystal Edition. For på denne modellen har Urbanista alliert seg med Swarovski, en juvelleverandør som bokstavelig talt av overdrysset Miami med krystaller. Og resultatet har blitt uvanlig, og for personer med rett kjønn og estetisk legning også flott. I suppose…

Prisen for disse dekorerte spesialutgavene som du for eksempel kan planlegge som morgengave når den tid kommer er satt til 3.000 NOK. Og det er all grunn til å anta at de låter ganske likt med de vanlige Miami-hodetelefonene som du kan få for rundt halvparten, men som på ingen som helst måte har den samme kompetansen til å konkurrere med husets lysekrone.

Los Angeles

Og hvis du aner at denne Crystal Edition ikke treffer alle av oss helt hjemme på samme måte som standardutgaven av Miami, er du kanskje inne på noe. Men til gjengjeld gjør den også nylanserte modellen Los Angeles det for fullt. Det er en modell som angivelig er verdens første selvladene hodetelefon, og har et solcellepanel i hodebøylen. Andre produsenter har forsøkt seg på dette konseptet tidligere, men har måttet bakke ut. Exeger Powerfouyle er materialet som skal sørge for at 1 time ute i solen skal gi tre timers spilletid.

Les mer om Miami Crystal Edition hos Urbanista

Les mer om Los Angeles hos Urbanista

 

 

Sist redigert onsdag, 05 mai 2021 18:55
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.