mandag, 05 juni 2017 16:03

Grado PS2000e – nytt flaggskip i Grado sin Professional serie

Skrevet av

 

Grado PS2000e – nytt flaggskip i Grado sin Professional serie

Grado lanserer ny flaggskipmodell. PS2000e er den beste hodetelefonen Grado har bygget i Brooklyn, ifølge dem selv.

Grado har laget hodetelefoner og pickuper i en liten bygning i Brooklyn – New York siden 1953. Grunnlagt av Joseph Grado, som døde for et par år siden, og har vært en svært innivativ person med ansvar for bl.annet oppfinnelsen av Stereo-MC.

 

Grado-familien 

Hodetelefonene til Grado består av flere serier, og Professional Series består fra før av modellene PD500e og PS1000e. Den nye flaggskipmodellen PS2000e har det tatt to år å utvikle, og er en modell som prismessig plasserer seg mellom flaggskipmodellene Pioneer SE-MASTER1 og Focal Utopia. Med andre ord en modell for hardcore HeadFi-enstusiaster.

John Grado har utviklet denne modellen, som er håndbygget i Brooklyn. Han har benyttet en kombinasjon av metall og Lønnetre i huset. Lønnetre er et materiale Grado har en hang til å benytte på grunn av klangegenskaper, og ble første gang benyttet i LE-modellen GH1.

Membran-geometrien har blitt redesignet for å få en optimal lyd, og ved å montere den i et hybrid-hus hevder Grado å ha oppnådd å eliminere forvrengning og resonans.

 

Les mer om PS2000e hos Grado.

 

Sist redigert mandag, 05 juni 2017 16:28
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.