Wednesday, 29 April 2020 17:52

JBL CLUB – ny trådløs hodetelefonserie

Written by

 

JBL har lansert en ny serie med trådløse hodetelefoner. De to største modellene har ANC.

JBL skryter av at den nye hodetelefonserien JBL CLUB bidrar med profesjonell lydteknologi kombinert med brukervennlige egenskaper og HighEnd design.

JBL CLUB ONE

Flaggskipmodellen JBL CLUB ONE er ifølge produsenten pakket med avansert teknologi, inklusiv drivere av grafén, et materiale som består at ett enkelt lag av karbonatomer ordnet i et heksagonalt mønster. CLUB One har også True Adaptive Noise Cancelling teknologi.

De 40mm store driverne i orange grafén bidrar til JBL Pro Sound. Dette materialet har svært lav vekt, høy ledeevne og stivhet har ifølge JBL blitt valgt for sin evne til å redusere forvrengning og øke presisjonen.

True Adaptive Noise Cancelling er JBL sin mest avanserte variant av ANC, og skal angivelig være på høyde med de ledende støykanselleringene. Om det holder hva JBL lover håper vi at en test vil kunne avsløre, men systemet går ut på at omgivelsensstøyen blir målt 50.0000 ganger pr. sekund og kompenserer i sanntid for lydlekkasjer forårsaket av hår eller andre utettheter.

JBL CLUB 950NC

Nestkommanderende i den nye serien heter JBL CLUB 950NC, og har en enklere støykansellering enn toppmodellen.

Minstemann JBL CLUB 700BT er en mer kompakt konstruksjon som mangler ANC.

Felles for hele serien er at de har hodebøyle i skinn, hengsling i metall og utskiftbare øreputer. Alle modellene er også HighRes kompatibel, og kommuniserer via Bluetooth 5.0, noe som sikrer stabil forbindelse.

Alle modellene er kompatible med Google Assist og Amazon Alexa stemmestyring. Med Appen My JBL Headphones kan du tilpasse lyttepreferanser og lydprofiler fra kjente DJer.

 

Pris for JBL CLUB ONE: Kr. 4.190,-

Pris for JBL CLUB 950NC: Kr. 2.990,-

Pris for JBL CLUB 700BT: Kr. 1.790,-

 

Last modified on Wednesday, 29 April 2020 18:48
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.