Saturday, 01 June 2019 09:24

L-Sound ny importør av Anthem

Written by

 

 

Arendalbaserte L-Sound overtar som ny importør av produktene til den kanadiske produsenten Anthem.

Anthem holder til i Kanada, og er kjent som en HighEnd produsent av stereoforsterkere og AV-prosessorer og forsterkere. Anthem har over 20 års fartstid i bransjen. Nå overtar L-Sound dette agenturet, og primus motor Jan Ove Lassesen uttrykker høye forventninger til produktene.

 

STR-serie

STR-serien fra Anthem har L-Sound spesiell oppmerksomhet på, en serie med stereoforsterkere kombinert med innovative løsninger. Dette er stereoprodukter med digital-prosessering som ARC romkorreksjon, DAC og avansert bass-management for to subwoofere i mono eller stereo konfigurasjon.

STR serien inneholder tre produkter. STR Preamp som er en ren forforsterker, STR Power Amplifier som er en 2x400W effektforsterker, og en stereo integrert forsterker som heter STR Integrated Amplifier på 2x200W.

 

MRX-serien

Men Anthem har også en interessant serie med AV-receivere. Vi skrev om forrige generasjon receivere for noen år siden, men denne har nå blitt oppdatert i en ny generasjon med nye modeller. MRX 310, 510 og 710 som vi skrev om den gang har i mellomtiden blitt erstattet av modellene MRX 520 til 18.990,-, MRX 720 til 31.990,- og toppmodellen MRX 1120 til 44.990,-.

 

AVM-serien

AVM-serien består av AV-prosessoren AVM 60, en prosessor vi skrev om da den ble lansert i 2015. Denne har en veil pris på 39.990,-.

 

ARC - Anthem Room Correction

ARC er et automatisk romkorreksjons-system for høyttalere og subwoofere som er utviklet av Anthem i samråd med NRC (National Research Council of Canada. ARC måler forskjellen på den ideelle responsen i en lab og den virkelige responsen i rommet. I følge Anthem brukes den sofistikerte DSL equalizeren innviklede delefilter-kurver for å møte det mest optimale resultatet i rommet.

I alle ARC produkter følger det med ARC Kit som inneholder kalibrert Anthem mikrofon, profesjonelt stativ og kabling. For å kjøre ARC trenger du laptop eller PC (Mac versjonen kommer i april/mai 2019).

Den enkleste metoden er ARC Mobile der man bruker telefonen med en egenutviklet app (iOS og Android). Det kan enten brukes intern-mikrofon eller kalibrerte mikrofoner via jack-inngangen.

 

Les mer om Anthem hos L-Sound

 

Last modified on Saturday, 01 June 2019 09:49
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.