Friday, 04 December 2015 10:31

Sonos inkluderer Apple Music

Written by

Sonos utvider repertoiret av strømmetjenester. Apple sin tjeneste Apple Music kom på markedet sist sommer, og nå inkluderes den i Sonos sin stall.

 

 

 


 

Allerede da Apple Music ble lansert tidligere i år meldte Sonos at de hadde intensjoner om å inkludere Apple Music. Denne strømmetjenesten ble vurdert til å være en mulig Spotify-killer, siden de allerede hadde en dominerende markedsposisjon innen nedlasting av musikk.

Nå melder Sonos at arbeidet har båret frukter. Den 15. desember vil Apple Music bli tilgjengelig i Beta-versjon av Sonos sin programvare.

 

 

 

Les pressemeldingen fra Sonos:

 

 

 

 

Apple og Sonos leverer Apple Music i alle hjemmets rom

 

Musikkentusiaster får muligheten til å delta i den etterlengtede betaversjonen av Apple Music på Sonos fra 15. desember.

 

Santa Barbara, USA – 30. november 2015 – Halvparten av all musikk lyttes til innenfor hjemmets fire vegger. Nå er det tid for å skru opp volumet. For å levere en slik opplevelse har Sonos og Apple i dag meldt at Apple Music blir gjort tilgjengelig i offentlig betaversjon på Sonos fra 15. desember. Lytterne får muligheten til å strømme favorittinnholdet sitt på Apple Music (herunder For Deg, Nytt, Radio og Min Musikk) gjennom de smarte Sonos-høyttalerne som er finjustert for å levere fantastisk lyd hvor som helst i hjemmet.

«Streaming av musikk betyr at vi alle får mer musikk inn i livene våres - og det er et bedre liv. Introduksjonen av Apple Music markerer et vendepunkt for streaming og dens utbedring,» sier John MacFarlane, medstifter og administrerende direktør i Sonos. «Nå som vi har tilgang til all verdens musikk, er det hvordan musikkelskerne lytter til den som betyr aller mest. Det er en ære for oss å tilby Apple Music til Sonos-lyttere over hele verden.»

 

Apple Music tilbyr alt det du elsker med musikk, på et og samme sted. Verdensledende musikkeksperter har programmert spillelister tilpasset enhver anledning. Hele Apple Music er bygget på utvelgelse, fra de håndkomponerte radiostasjonene og Beats 1 til de personlige anbefalingene og nyhetstipsene. For Sonos handler det om å levere en lytteopplevelse som er autentisk, der låtene som spilles hjemme høres ut som da de ble spilt inn i studio.

«Mange av våre medlemmer elsker Sonos og ønsker å nyte vår service i hjemmene sine,» sier Eddy Cue, Apples senior visepresident for Internet Software and Services. «Vi er henrykt over å få jobbe med Sonos og kunne tilby Apple Music-opplevelsen på flere steder der våre fans kan nyte musikk.»

 

Apple Music og Sonos rekrutterer nå musikkelskere for å hjelpe til å definere hvordan man skal fylle hjem med Apple Music på Sonos. Dette med start 15. desember. I den offentlige beta versjonen vil de mest populære funksjonene i Apple Music bli kontrollert via Sonos Appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Android-telefoner, og spilles i ett eller flere rom i hjemmet. Generell tilgjengelighet vil starte i begynnelsen av 2016.

 

For å finne ut mer om Apple Music på Sonos, kan du gå til Sonos.com .

 

 
Last modified on Friday, 04 December 2015 12:42
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.