Sunday, 15 March 2015 10:16

Llwyn Helyg – feriestedet for hardcore audiofile.

Written by

Tilhører du den gruppe hardcore audiofile som holder deg hjemme i ferien fordi du får abstinenser ved flere dagers fravær fra HighEnd-riggen? Da bør du vurdere Llwyn Helyg Country House i Sør-Wales.

 

I vakre omgivelser nordvest for Swansea i sørvestre del av Wales finner vi et veldig spesielt overnattingssted. I tillegg til å være et flott Country House med mange priser for sine overnattingsfasiliteter, har de forstått hva som skal til for å trekke til seg en spesiell kundegruppe.

Audiofile hotellgjester er vanligvis ikke veldig godt vant når det gjelder HiFi rundt om på overnattingsstedene. Litt heismusikk, og kanskje dvask bakgrunnsmusikk i restauranten er vel det beste man kan håpe på.

 

Ikke sånn i Llwyn Helyg Country House. De har satset på et eget Listening Room, hvor de har rigget til et virkelig seriøst HighEnd anlegg. Oppsettet består av komponenter fra Krell, Wilson Audio, Teta og Basic. Det er også en platesamling med CDer og Vinyl, eller du kan ta med din egen musikk. Det arrangeres musikkevents hvor andre enn hotellets overnattingsgjester kan nyte The Listening Room.

 

Les mer om Llwyn Helyg Country House.

 

 

Last modified on Sunday, 15 March 2015 10:41
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.