fredag, 16 august 2013 14:16

NAD D 3020 – en legende gjenoppstår? - Oppdatert informasjon

Skrevet av

Tror du på reinkarnasjon? Nå har du egentlig ikke noe valg lengre, for NAD sørger for at legenden 3020 gjenoppstår i ny skikkelse.

Oppdatert med info fra importør:

Les mer:

Noen av oss er så gamle at vi husker at det skjedde noe spesielt i 1973. NAD introduserte forsterkeren NAD 3020, en temmelig effektsvak forsterker med minimalistisk utseende, men som ble skamrost av hifipressen. Arkitekten Mies van der Rohe sitt begrep «Less is More» ble hentet frem, og har på en måte blitt hengende ved NAD siden.

Nå melder NAD at de lanserer en gjeninntreden av denne legenden. I hvert fall avspeiler navnet at vi har en digital utgave av denne gamle legenden å gjøre. NAD D 3020 introduserer dessuten enda en parameter i «less is More», ved at størrelsen er på beskjedne 186x58x219mm. Skikkelig plasseringsvennlig nærmest hvor som helst, med andre ord. Dette er muliggjort ved at det er tatt i bruk klasse-D forsterkere, og switchmode strømforsyning.

Designet er også ganske unit på D 3020. Assosiasjonene går lett til en kompakt prosjektor på denne forsterkeren som er designet får å plasseres både stående og liggende.

I tillegg til et relativt beskjedent sett med analoge innganger, finner vi to digitale innganger og en usb-inngang.  Av utganger er det et sett høyttalertilkoblinger samt en subwooferutgang. Hodetelefonutgang plassert i front er også på plass.

NAD D 3020 er også utstyrt med NAD sin bluetooth forbindelse, som muliggjør streaming fra moblie enheter.

NAD D 3020 er en del av en serie med kompakte digitale enheter fra NAD. Nedenfor er den avbildet på familiebilde sammen med D7050 og D1050.

Vi kjenner ikke til pris, og lanseringstidspunkt i Norge, men håper å komme raskt tilbake med dette.

Importør: Hifi klubben

 

Oppdatert informasjon:

Hi-fi klubben opplyser at pris i Norge forventes å være 3.498,-, og de håper å ha den på plass i hyllene et stykke utpå høsten.

 

Sist redigert mandag, 13 januar 2020 18:42
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe