tirsdag, 06 juni 2017 13:42

Libratone med AirPlay 2

Skrevet av

Libratone med AirPlay 2

LibraTone er på hugget etter gårsdagens annonseringer fra Apple. De melder allerede nå at de er klare med støtte for AirPlay 2.

 

Pressemelding fra Libratone:


Libratone med AirPlay 2 på sine hjemmehøyttalere

AirPlay 2 gjør det mulig å spille av lyd i flere rom, og gjør det enkelt å styre Libratone høyttalere ved hjelp av Siri, Kontrollsenter eller Hjem-appen på iPhone eller iPad. Du kan også styre spillelisten sammen med dine venner gjennom ”shared up next” i Apple Music.

Apple viste fram nye AirPlay 2 og iOS 11 på Apple Worldwide Developers Conference 5. juni 2017. Libratone er et av de første selskapene som støtter denne funksjonen.

– AirPlay 2 gjør at det enkelt å kontrollere høyttalerne fra Mac, iPhone eller iPad. Forbrukere med iOS-enheter kan nå få multirom lydkontroll rett i hånden, sier Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing i Libratone.

Peschcke-Køedt forteller at markedet for multirom lyd har utviklet seg mye de siste årene. Noen få selskaper har utviklet egne multiromsystemer, slik som Libratone. Likevel er bevisstheten til multirom lyd lav, og det globalt salget av multirom høyttalere står kun for en liten prosentandel av det totale markedet.

– Vi tror at lanseringen av iOS 11 og AirPlay 2 vil øke forbrukernes interesse for tilkoblede høyttalere betraktelig. Vi skal optimalisere brukeropplevelsen gjennom å tilby forbrukerne fleksibilitet og frihet, sier Simon Peschcke-Køedt. Libratone tilbyr software-oppdatering for Libratone ZIPP og Libratone ZIPP MINI senere i år, som gir støtte til AirPlay2.

 

Sist redigert tirsdag, 06 juni 2017 14:01
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe