Monday, 10 August 2015 12:14

Raumfeld sine minste går stereo

Written by

Den tyske multiromsaktøren Raumfeld som tidligere i år har introdusert seg for det skandinaviske markedet, har tydelige ambisjoner om å vippe Sonos av pinnen. Det siste utspillet med Raumfeld Start er et tydelig eksempel på det.

 

Tidligere i sommer introduserte Sonos en pakkepris for to stykk Play:1, som et slags startkit. Raumfeld slår tilbake med 2Raumfeld Start, et stereosett som består av deres minste modell. Dette er samtidig den modellen som prismessig ligger nærmest opp til Sonos Play:1, så konkurransen er åpenbar.

I dette startsettet fra Raumfeld kan du velge mellom å konfigurere de to Model One S som multiromsoppsett, eller som et stereosett. Dette gjøres i den nyoppdaterte appen som Raumfeld kunngjorde for få dager siden, en app som er tilgjengelig for iOS og Android.

 

 

Det følger også med en kombinert WiFi Hub og booster i settet. Og du kan velge mellom sort og hvit farge på Model One S. Eller en av hver.

Raumfeld streamer både Spotify og Tidal fra nett, og i en begrenset periode følger det med et tre måneders abonnement på Tidal i pakken. Du kan ellers lokalt streame musikk via DNLA og UPnP.

Da gjenstår det mest interessante spørsmålet – kan Ramfeld Start med Model One S måle seg med regjerende mulitromskonge på haugen – Sonos Play:1? Det vet vi ikke enda. Men vi akter å finne det ut, så et testsett av Raumfeld Start er bestilt. Følg med!

 

 

Les mer om Raumfeld Start

Les også:

Raumfeld satser på det norske markedet med sin multiromløsning.

Raumfeld One M – oppdatert bordmodell fra Raumfeld. 

 

 

 

Last modified on Monday, 10 August 2015 12:39
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.