Monday, 04 May 2015 12:17

Raumfeld One M – oppdatert bordmodell fra Raumfeld.

Written by

Multiromsprodusenten Raumfeld lanserer i dag en oppdatert versjon av den mellomstore bordmodellen One M. Den har en klart forbedret funksjonalitet.

 

Raumfeld springer ut av den relativt tradisjonsrike tyske produsenten Teufel, som er en stor aktør i hjemlandet. Raumfeld hadde en lansering for det skandinaviske markedet i Stockholm i mars, og markerte med det en økt satsing i blant annet Norge.

Nå lanserer de en oppdatert utgave av den mellomstore bordmodellen One M, der knapper for direktevalg av avspillingsinnhold er prioritert. Det er totalt fire direkteknapper, hvor brukeren selv kan programmere hvilke spillelister eller (nett)radiostasjoner som skal aktiveres for hver av dem.

 

 

Raumfeld har funnet en ganske treffende begrunnelse, for vi har vel alle erfart at det å måtte ty til nærmeste iPhone eller nettbrett for å operere et apparat noen ganger kan oppleves som en hemsko. Det er befriende enkelt å bare kunne trykke på en knapp på apparatet.

 

 

Les også vårt nyhetsoppslag om Raumfeld multiromløsninger fra mars 2015.

 

Les Raumfeld sin pressemelding for One M:


 

 

Raumfeld One M – en fantastisk høyttaler for

strømming

 

Raumfeld lanserer en kompakt alt-i-ett løsning for internettradio, strømmetjenester og digitale musikksamlinger

 

Berlin/Stockholm, 04.05.2015 – Raumfeld presenterer en ny og forbedret kompakthøyttaler for strømming, Raumfeld One M. Med fire separate knapper får du

direkte tilgang til favorittene dine blant internettradiostasjoner, strømme-

tjenester og egne spillelister. Denne moderne kjøkkenradioen gir deg overlegen hifi-lyd og støtter lydfiler uten tap av lydkvalitet.

 

"One M er vår bestselgende inngangsmodell for musikkstrømming i alle rom i hjemmet. I denne nye og forbedrede versjonen har vi innført en funksjon mange kunder spør etter," forklarte produktsjef Maximilian Boit. "Fire 4direktevalgs-knapper på enheten gir tilgang til kundens favorittstasjoner og spillelister."

Den nye Raumfeld One M er en kompakt løsning med én høyttaler for dem som ikke vil kompromittere med lydkvaliteten, med en innebygd subwoofer som

peker nedover for kraftig bass helt ned til 62 hertz, en 120 watts forsterker for å fylle rommet med lyd, og muligheten til å spille av lydfiler med hifi-lydkvalitet - alt i en enhet på størrelse med en brødboks.

Raumfeld One M's silkehvite lakk understrekes av elegante direkte valgknapper og en volumknapp i solid aluminium.


Kjøkkenradio 2.0

De fire direktevalgsknappene foran på

radioen kan programmeres til valgfri internettradiostasjon, spillelister fra din egne musikksamling, og mange populære

musikktjenester.

"Tidligere enheter fra Raumfeld krevde enten en Raumfeldkontroller eller Raumfelds gratidsapp for iOS eller Android for å virke," forklarte Boit. "Den nye One M er beregnet som en nåtids-

utgave av kjøkkenradioen, siden ikke alle har en kontroller eller smarttelefon for hånden før

dagens første kaffekopp."

 

Den nye One M er nå tilgjengelig på www.raumfeld.com for 3 699 kr.

 

Om Raumfelds løsning for flere rom

Raumfelds løsning for flere rom lar deg nyte all verdens musikk i alle rom i hjemmet i ekte hifi-kvalitet. Slik virker det: Raumfelds enheter kan stilles inn som avgrensede lytteområder som deretter styres fra en mobil enhet med iOS eller Android Raumfelds gratis app. Du kan spille forskjellig musikk i hvert rom i hjemmet, eller samme musikk i alle lytteområder helt synkronisert. Siden

systemet er trådløst, er det utrolig fleksibelt, enkelt å installere og lett å bygge ut. Alle Raumfelds enheter er konstruert for strømløst samarbeid, og tilbyr en rekkevidde som passer til enhver romstørrelse og lytterprofil. Til forskjell fra mange andre strømmesystemer støtter Raumfeld  digitalfiler uten tap av

kvalitet, og spiller dem av med en lydkvalitet som er akkurat like transparent, dynamisk og med samme romfølelse som tradisjonelle kablede hifi-systemer.

 

Last modified on Monday, 04 May 2015 12:34
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Karl Erik Sylthe