Sunday, 16 November 2014 08:01

Hi-Fi Messen i Horten 2014 – Del 10, vi intervjuer en besøkende bransjeaktør.

Written by

I korridorene på Hortnemessa traff vi på Odd Rune Hegge, som er innehaver av Kontrapunkt. Vi grep dagen og inviterte han til et intervju.

I tillegg til å være en velassortert Hi-Fi forretning beliggende i Vibes gate mellom Majorstuen og Hegdehaugen, er Kontrapunkt også kjent som en mangeårig importør og forhandler av Linn. Linn startet som kjent som en produsent av platespilleren Linn Sondek for over 40 år siden, men har etter hvert utviklet seg til å være produsent av både høyttalere og elektronikk.

Aktiv deling har veldig lenge vært et av satsingsområdene til Linn, og i forbindelse med 40-års jubileet i fjor høst laserte de et nytt konsept som tar dette et steg videre. Konseptet heter Linn Exakt, med undertittelen «The source is in the speaker». Her er de active delefiltrene gjort digitale, med de fordelene og mulighetene dette gir.

I høst lanserte Linn sin tredje modellinje med høyttalere spesielt tilpasset Exakt. Dette ble vårt hovedtema i samtalen med Odd Rune, i et intervju du kan se her:

Les våre andre artikler om Linn Exakt.

Linn lanserer Exakt Akudorik og Akurate Exaktbox.

Linn Akurate Exakt.

Linn Exakt demonstreres hos Kontrapunkt

Linn Exakt – fordypning

Linn Exakt – the source i is in the speaker.

 

Se vår temaside om Linn for full oversikt over tidligere publiserte artikler om Linn.

Read 4548 times Last modified on Sunday, 02 February 2020 10:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.