I mars annonserte Huawei en litt forenklet utgave av smartklokken GT 2. Vi har hatt Huawei Watch GT 2e på test i noen uker. En av agendaene har vært å sjekke hvordan den kan greie seg i skyggen av en Apple Watch. Eller kanskje det er omvendt…?

Den amerikanske HiFi-entusiasten og skribenten Don Lindich har oppfunnet timetelleren for pickup. Jeg har testet om den funker.

Bang & Olufsen har nettopp lansert en oppdatert versjon av sin Beosound 1, forberedt for Google assist. Jeg har benyttet anledningen til å teste en førstegenerasjons utgave av Beosound 1. A magic day she passed my way…

AudioQuest har fått en slags referanseposisjon blant de ultralette USB-DACer. Jeg har testet den minste versjonen av siste generasjon (1.5), som ble introdusert for et drøyt år siden. Hils på DragonFly Black.

Denne gangen skal jeg ta for meg litt om hvordan jeg opplever 2 strøm rensere fra det U.K baserte firmaet Isol-8.

Kompakte streaminghøyttalere begynner det å bli uhorvelig mange av for tiden. Men noen stiller i en egen divisjon. Som den nyeste kreasjonen fra Naim.

Skrevet av Karl Erik og Ole-Petter

Apogee har lansert en nye USB-DAC og hodetelefonforsterker, og vi har testet den. Og denne gangen er vi to som har lyttet til produktet. Både Ole-Petter og Karl Erik har hatt denne ultrakompakte og utradisjonelle USB-DACen på test, og hva vi mener om den kan du lese her.

 

søndag, 23 august 2015 13:24

UNDOK – Argon sin nye APP prøvekjørt

Skrevet av

Argon Audio har lansert ny APP har laget en helt ny APP til sine streamingprodukter. Vi har Prøvekjørt Argon UNDOK

 

lørdag, 08 mars 2014 08:39

1 år med HRT Musicstreamer HD

Skrevet av

Noen HiFi-produkter er lett å glemme. Andre har du lyst på men ikke råd til. Og så finnes det noen få du bare «må ha». Ja, og så finnes det jo de som jeg ikke leverer fra meg som; HRT Musicstreamer HD.

Les mer:

onsdag, 12 februar 2014 11:51

Paradoxal kabelmoro - Finale

Skrevet av

Konklusjonar.

Såpass mange parametrar som eg har prøvd ut ved kabelskifta eg har gjort den siste månaden, krev ei skikkeleg oppsummering.

Les meir:

Høgtalarkablane

Her ligg den største kapitalen i kabel. Dersom eg skulle ha Paradox sine beste kablar til biwiring, ville prisen ligge på rundt 37 000 kr. Det eg samanliknar med, er gamle, rimelege Synergistic Reserach, som har vore i anlegget mitt sidan 2004, og som eg ikkje har sett noko stort poeng å endre, sjølv om det har vore nokre alternativ å velje sidan den tid.

Les meir:

The Link

På dette feltet har eg meir erfaring, og har tidlegare registrert at rett signalkabel kan føre til ikkje berre merkbare, og kanskje endåtil markante kvalitetshevingar av lyden, slik at du mislikar å gå attende til referansen når du samanliknar.

Les meir:

 

Fyrst ville eg prøve ”Edison”, ei skikkeleg trosse, så stiv at det nesten ikkje er omsnakkandes, og den einaste fornufige staden å sleppe denne til, var på riaatrinnet Manley Chinook.

Les meir:

tirsdag, 04 februar 2014 20:01

Paradoxal kabelmoro - Overture

Skrevet av

Paradoxal kabelmoro – ouverture.

Det er liksom meininga at det skal komme mykje i posten når vi passerar midten av desember. Sjølv om mine forventningar er mindre no enn då eg sat med tindrande auge på veslejulaftan for rundt femti år sidan, skjer det frå tid til anna at det dukkar opp noko spennande. I år kom det ein pakke med kablar frå Paradox Audio….så det vart skikkeleg kabelmoro.

Les meir:

onsdag, 01 januar 2014 11:54

Argon iNet2+ - More or less?

Skrevet av

Da Spotify tidligere i høst lanserte Connect, erklærte Argon at de var verdens første HW-enhet med Spotify Connect om bord. Den enheten heter inet2+.

Les mer.

lørdag, 28 februar 2009 23:00

Heime hos Håvar

Skrevet av

Det er like stor skilnad på hifientusiastar. Nokre er svært engasjerte og lidenskaplege, nokre er analytiske. Nokre brukar mykje pengar på hobbyen sin, medan andre igjen går så opp i dette at dei importerer utstyr frå utlandet. Og om det tar heilt av, får dei agenturet...Håvar er ein sjeldan kombinasjon av alt dette...

 

søndag, 19 september 2004 23:00

NextBase SDV-17A3 - skjerm med innebygd DVD

Skrevet av

Framleis er det vel utesesong. Fyrst i september startar vel leitinga etter ny inne-hifi, medan bærbar-sesongen framleis er i full gang. Kva så med filmsesongen – er bærbart interessant også der? NextBase har eit superprodukt…

 

onsdag, 31 desember 2003 23:00

Yamaha MusicCast: ett anlegg, musikk i alle rom

Skrevet av

Stadig flere husbyggere tenker på media når de planlegger eller renoverer husene sine. I fagpressen har vi sett flere som legger opp kabelstrekk og utstyr slik at det blir tilgang på audio og/eller video i mange rom. Med Yamaha sitt MusicCast- konsept kan du spare deg installasjonsarbeidet, og spre lydsignal til inntil 5 rom trådløst!

 

onsdag, 31 desember 2003 23:00

Tivoli 2 stereo

Skrevet av

Dei aller fleste radioar er i dag leverte som stereomottakarar. Avspeling i stereo er i mange av tilfella likevel ein farse - høgtalarane står for tett til at du har stereoattgjeving om du har ein lytteposisjon som er lenger unna hankestereoen enn 38 cm, noko som slett ikkje er uvanleg. Men denne Tivolisaken har løysinga...

 

søndag, 16 november 2003 23:00

Boston Acoustics Recepter Radio

Skrevet av

Henry Kloss sitt radiokonsept Tivoli Audio er ein fullstendig uventa suksess. Få trudde vel at det skulle vere grunnlag for å selje så mykje av ein heilt enkel radio til ein såpass høg pris.
No kjem Boston Acoustics med ein utfordrar i same produktsjanger.....eller kanskje Recepter er noko heilt anna?

 

tirsdag, 26 november 2002 23:00

P.H.A.S.E. Centra

Skrevet av

Centra er en hylle for å sette senterhøyttaleren oppå tv'en på en trygg og god måte.