fredag, 18 mars 2016 10:15

AUDIOphile - nytt norsk digitalt tidsskrift

Skrevet av

 

For 15 år siden var det en ung grunder ved navn Stian Gårdsvoll som startet et nettsted ved med navn Audiophile no. Det var et ganske annerledes tiltak på den tiden, men unge Gårdsvoll var da også en fremsynt ung mann. Vi var det første rene nettbaserte HiFi-magasinet i Norge, i en periode da nettbaserte løsningen enda ikke var obligatorisk. Selv internasjonalt var det ganske uvanlig med internett som hovedmedie. Og jeg husker godt da jeg første gang møtte Brian Morris – den gang internasjonal markedsjef for Linn i 2005, og han sa: «Your`e the Internet Guy, right?»

Det har blitt spilt en del musikk gjennom våre høyttalere siden den gang, og nå er tiden moden for neste steg – vi lanserer vårt stoff i et Digitalt tidsskrift. Det innebærer ikke at vi kommer til å redusere omfanget av artikler på Audiophile.no, og du vil nok fremdeles kunne lese innholdet aller først på nettstedet. Men dette tidsskriftet gir deg en helt annen opplevelse – muligheten for å gi deg en virtuell bladopplevelse, der alt stoffet er redigert på en helt annen måte. Vi er ganske stolte over dette tiltaket, som vi er overbevist om vil gi oss et realt løft i besøk og lesertall. Og en ekstra inspirasjon til alle våre skribenter som leverer en glimrende jobb!

Og som en ekstra bonus er vi så heldige å ha fått en avtale med Håkon Rognlien. Han er en av gigantene innen norsk HiFi-presse, og har vært en svært dyktig og inspirerende skribent i både Audio og Fidelity. I fjor startet han sin egen blogg, Rognliens hifi-blog, og har allerede at høyt aktivitetsnivå der. Vi har fått an avtale med Håkon om å publisere hans artikler fra bloggen også i dette digitale tidsskriftet, og det er en stor berikelse for oss.

Vi har ambisjoner om å komme ut med 6 utgaver pr. år. Dette første nummeret er reklamefritt, og vi vil jobbe med reklamefinansiering frem mot No.2. Vi oppfordrer samtidig bransjen til å åpne sine hjerter, og sine portemoneer...

 

Vi ønsker leseren god fornøyelse i lesingen av Audiophile No.1

 

 

 

Lest 5623 ganger Sist redigert fredag, 18 mars 2016 10:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.