Tuesday, 05 January 2021 13:01

Urbanista Miami – nye trådløse hodetelefoner fra Stockholm

Written by

Den svenske produsenten Urbanista har lansert en ny, sprek hodetelefon i friske farger. Den nye modellen heter Miami, og føyer seg dermed inn i rekken av modeller inspirert av verdens storbyer.

Hvis du rusler fra Kungsträdgården til Stureplan en fin sommerdag er det store muligheter for at du stryker forbi lokalene til Urbanista. Og gjør du ikke det, har du gått en omvei.

Urbanista er en produsent som har spesialisert seg på lydprodukter produkter for folk på farten. Gjerne unge folk med en urban livsstil, og produktspekteret strekker seg fra øreplugger, via trådløse fullstørrelse hodetelefoner til kompakte blåtannhøyttalere. Og når de skal gi produktene et navn er det storbyene som står modell.

Urbanista Miami

Produktet som er lansert i dag er en ny on-ear hodetelefon med navnet Miami. Den føyer seg inn i rekken og plasserer seg mellom modellene New York og Seattle. Spesifikasjonene er ganske heftige, og byr blant annet på 50 timer batteritid og on-ear detection. Sistnevnte funksjon gjør at musikken tar en pause automatisk når du tar dem av, og fortsetter der den slapp når du tar de på igjen.

Hodetelefonene tar imot musikk til sine 40mm drivere fra både iOS og Android-enheter, og kommuniserer via Bluetooth 5.0. gjennom kodekene SBC og AAC.

ANC

Selv om dette er on-ear konstruksjoner og dermed stiller med redusert passiv støyreduksjon, kompenseres dette med en aktiv støykansellering. Og for mange er Ambient Sound Mode minst like viktig, en modus om gir deg mulighet for å høre hva som skjer rundt deg.

Spenstige farger

Miami kommer i fire spreke farger. Urbanista hevder at fargene er inspirert av byens energiske puls.

Hvis du kjøper en Miami fra Urbanista får du med en hardcase, aux-kabel, flyadapter og en USB-C ladekabel inkludert i prisen på kr. 1.499,-.

Urbanista forhandles av de fleste store elkjedene i Norge.

Les mer om Miami hos Urbanista

Last modified on Wednesday, 06 January 2021 08:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.