søndag, 29 juni 2014 19:17

Miriam

Skrevet av

Miriam - Muikkskribent

Les mer om Miriam

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Navn: Miriam M. Martins Hlavaty

 

Musikkskribent

Jeg er utdannet pianist og timanilærer og jobber som foredragsholder og utøver i eget firma The Listening Experience. På bloggen min thelisteningexperience.wordpress.com skriver jeg om lytting og Timani - et system for optimalisert kroppsbruk og indre differensiering av bevegelsesapparatet hos musikere og ikke-musikere.

Som "mat-jobb" er jeg ansatt i Statped hvor jeg produserer og leser inn lydbøker til bruk i skoleverket.

Jeg har spesialisert meg på lytting, musikkforståelse, musikkhistorie og spesielt samtidsmusikk. I tillegg har jeg det hell å være samboer og kjæreste med en Hifi-entusiast som har fylt stuen med et par nydelige Martin Logan-høytalere. McIntosh monoblokker eller en Theta Prometheus forsterker står visstnok på ønskelisten når vi engang vinner i lotto...

På fritiden går det i argentinsk tango, boklesing, spilling og gåing.

 

Musikksmak:

De fleste stiler fra renessansen og frem til i dag med en særlig forkjærlighet for utforskninger av nye klanger og blandinger av stiler og media.  Erfaringen er nok definitivt størst innen klassisk- og moderne musikk, samtidsmusikk og noe jazz. Liker også å fortumle venner og gjester ved å sette på Marilyn Manson, Linkin Park eller Rammstein. 

 

Eget nettsted og blogg:

Nettstedwww.thelisteningexperience.com

Blogg: www.thelisteningexperience.wordpress.com 

Lest 3083 ganger Sist redigert torsdag, 31 juli 2014 20:01
Administrator

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mer i denne kategorien « Karl Erik Sylthe Arve Åheim »