King's College Choir i Cambridge er først ute i verden med å lansere en Blu-ray Audio med Dolby Atmos. Utgivelsen er en dual-disc, med både CD/SACD og Blu-ray.

 

Yamaha lanserer oppfølgeren til Cx-A5000. Nykommeren CX-A5100 støtter selvfølgelig 3D-lyd.

 

 

Pioneer lanserer nye atmoshøyttalere i atmosserien. Dette er en utvidelse av den allerede eksisterende SP-BS22

 

 

Vårslippet med AV-receivere har kommet til Onkyo. Det er i første omgang de to minste modellene TX-SR343 og TX-NR545 som blir avduket. Og ifølge Onkyo har samarbeidet med Pioneer gitt resultater i form av to svært konkurransedyktige AV-receivere i budsjettklassen.

 

Theta lanserer to nye utgaver av sin serie med HighEnd AV-forforsterkere. Og begge er helt i tet når det gjelder kappløpet om 3D-lyd, med Dolby Atmos, Auro-3D og DTS:X.

Marantz lanserer ny toppmodell AV-forforsterker. Den nye modellen heter Marantz AV-8802.

Dolby følger opp suksessen de har hatt med 3D-formatet Dolby Atmos ved å lage en egen versjon for hodetelefoner. I første runde lanseres det for mobile apparater.

Denon lanserer sin nye flaggskipreceiver AVR-X7200. Dette blir dermed det siste tilskuddet i buketten med AV-receivere fra Denon som har Dolby Atmos. Dessuten har den et lite trumfess i ermet.

I juni forhåndsannonserte Yamaha at de vil tilby oppdatering til Dolby Atmos i sine to toppreceivere. Nå leverer de varene.

Firmwaroppgradering for Onkyo sine mellomklassereceivere ble som lovet tilgjengelig for nedlasting i dag - 29.september.

Side 1 av 2