Skogrand SC Air - Solid Core referanse høyttalerkabler

Det har vore ein del ordveksling rundt ein ny aktør som prøver seg i kabelbransjen.  I staden for å krangle, var eg om meg, tok kontakt, og fekk tilsendt eit dobbelt sett på to meter til utprøving.

Les meir:

søndag, 06 februar 2011 09:39

Under anlegget - ein blogg om eit tweak

Skrevet av

Utprøving av ulike bein under rørbasert riaa.

Det leverast massevis av tweake-utstyr til den ihuga audiophile. Nokre av desse tinga går meir i retning kosmetikk snarare enn lydforbetring, men nokre ting kan overraske.

For ei stund sidan skreiv eg ein halleluja-prega artikkel om Isotek Minisub II. No fekk eg den om lag dobbelt så dyre modell Sigmas på besøk, og har sidan prøvd å finne ut korleis desse to apparata påverkar lyden, og kva som er den mest fornuftige å kjøpe. Det har ikkje vore lett.

 

fredag, 11 mai 2007 23:00

Logitech Wireless Music System for PC

Skrevet av

Produkter knyttet til PC som lydkilde er et aktuelt tema for tiden, og et av satsingsområdene for oss i Audiophile,no. Denne gangen kan vi presentere en test av et system for trådløs overføring fra Logitech.

 

fredag, 23 februar 2007 23:00

Isotek GII mini sub

Skrevet av

Av og til blir ein stakkars hifiskribent berre heilt overbegeistra. Dingsen kom til utprøving i går. Det er alt for tidleg å publisere ein reflektert artikkel, men i mi overstadige begeistring klarte eg ikkje å la vere...
Så altså:
Er dette endå meir hifi-voodoo, eller eit produkt som kan forbetre lyden i anlegget ditt? Gjett tre gonger....

 

Det verste du kan skrive om innan hifi, er det utstyret som lyden ikkje går gjennom. Berre religion kan utløyse fleire rasande innlegg enn kabelomtaler. Sist kabelutprøving var fæl, og eg lova meg sjølv at eg skulle halde meg unna sånt ei lang stund.
No har det gått ei lang stund....

 

tirsdag, 13 september 2005 23:00

Godlyd på billigsalg

Du skal ha et sett signalkabler og ett sett med høyttalerkabler. Anlegget ditt har for lenge siden passert ”Are you nuts?”-nivå, og Visa-kortet ditt har allerede begynt å svette. Kanskje kan både du og kortet ditt puste litt lettere, for fra Tyskland kommer det kabler som presterer uten å koste all verden.

 

Danske Steen Duelund sine kabler - og etterhvert høyttalere - har sin trofaste tilhengerskare også her i Norge. Det kan virke som mange mener disse kablene er åpenbaringen som viser den eneste veien til hifi-nirvana. Åpne er de definitivt.

 

Det finnes en rik flora av universalfjernkontroller på markedet i dag. Veldig mange av disse er LCD-baserte. Undertegnede har aldri blitt helt fortrolige med disse, da de slites, blir dårligere av chips-fingre og er kostbare. Derfor er NADs rimelige knapp-baserte til 698,- et velkomment produkt.

 

onsdag, 31 desember 2003 23:00

Soundcare - luksusspikes!

Skrevet av

Når du kjøper eit lydanlegg, er det ikkje berre signalkjelder, forsterkarar og høgtalar som høyrer til. Det er mykje småtteri som kan påverke lyden. Ei interessant produktgruppe er spikes.

 

onsdag, 31 desember 2003 23:00

SLAPPA - TOPP CD-mapper

Skrevet av

RuBe sendte meg nokre CD-mapper for vurdering, merke Slappa

onsdag, 31 desember 2003 23:00

Kabler - de farlige forbindelsene...

Skrevet av

Kabel er ein stadig meir synleg nisje innan hifi. Fram til Monster lanserte eigne hifi-variantar var det få som brydde seg om kablane, berre dei var godt festa og at dei var like lange til høgre og venstre kanal (noko som irriterte meg då eg kjøpte Tandberg-anlegg for konfirmasjonspengane) Og no kan du kjøpe eit rimeleg godt anlegg for same prisen som 2x3 m høgtalarkabel av (svært) høg kvalitet. Har kabel så mykje å seie for lydkvaliteten at ein bør investere så mykje i dette?