torsdag, 03 februar 2022 18:35

Navy og Chestnut – to nye farger for Beoplay Explore

Skrevet av

I mai i fjor lanserte B&O den trådløse høyttaleren Explore i et utvalg på tre farger. Nå utvides paletten til denne robuste friluftstilpassede modellen med to nye farger.

Da vi skrev om nykommeren Explore sammen med den nye eksklusive Beolab 28 var dette et nytt og friskt innslag fra Struer. Explore har et design som skiller den klart ut fra alle andre modeller Bang & Olufsen har i sitt sortiment. Den eksponerte rillestrukturen i kabinettet har en åpenbar funksjon i å gjøre den til en uhyre robust konstruksjon, samtidig som det er et åpenbart interessant designelement.

Explore er utstyrt med nyeste versjon av Bluetooth i 5.2, og har to stk. 1,8-tommers fulltoneelementer til å produsere lydbølger, og disse drives av 2 30-watts klasse-D forsterkere. Ifølge produsenten skal det gi et frekvensområde på 56-22.700 Hz, og maks SPL ved 1 meter avstand på 91dB.

Navy og Chestnut

Bang & Olufsen har en rik tradisjon med å tilby oppgradert fargeutvalg til sine ulike modeller – ofte sesongtilpassede varianter. Og mens den opprinnelige fargepaletten besto av fargene Black Anthracite, Green og Grey Mist, utvides denne paletten nå med to tiltalende farger i den dypblå Navy og den kastanjefargede Chestnut. Ikke minst den sistnevnte gir et ganske lekkert inntrykk til en fra før tiltalende blåtannhøyttaler.

Vi har meldt vår interesse for en test av Beoplay Explore, og regner med å komme tilbake med en grundig testrapport senere i vinter av Explore, en modell som fremdeles har en veil. pris på kr. 1.999,-.

Les mer om Beoplay Explore hos Bang & Olufsen

Sist redigert torsdag, 03 februar 2022 18:51
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler