Skriv ut denne siden
tirsdag, 14 juli 2015 07:50

Tre nye innbyggingshøyttalere fra B&W

Skrevet av

Bowers & Wilkins lanserer tre nye innbyggingshøyttalere. Vi snakker om InWall-høyttaleren CWM Cinema 7 og InCeeling-høyttalerne CCM Cinema 7 og CCM632.

 


Bowers & WIlkins har i tillegg til alle sine serier med konvensjonelle HiFi-høyttalere et stort utvalg av høyttalere for Custom Install. Nå utvides dette sortimentet med tre nye modfeller, der en er for innbygging i vegg og to for takmontering.

 

 

B&W CWM Cinema 7

InWall høytaleren CWM CInema 7 er den største av de nye modellene, og er spesielt tiltenkt en rolle som senter- eller fronthølyttalere i et diskret hjemmekinooppsett.

Det er en 2½-veis konstruksjon, som består av en 25mm rørladet aluminium dome diskant, 2 stk. 100mm Kevlar mellomtone/bass, samt 2 stk. 100mm elementer med papirmembran for bass.Dette skal gi et frekvensområde på 45 – 55.000 Hz, og en følsomhet på 88dB.

 

 

 

 

 

B&W CCM Cinema 7

CCM Cinema 7 er den største av de to nye InCeeling-høyttalerne. Det er en toveiskonstruksjon, der det 25mm store diskantelementet er montert sentrisk foran et 180mm bass-/mellomtoneelement. Også her er følsomhet oppgitt til 88dB, mens frekvensområdet er 45-50.000 Hz.

CCM Cinema 7 kan valgfritt monteres med rund eller kvadratisk frontgrill.

 

 

 

B&W CCM632

CCM632 er den minste modellen, og er også den beregnet for InCeeling. Den har et 75mm fulltoneelement, noe B&W mener gir enkelte fordeler, ved at man slipper at et typisk sentermontert diskantelementet skjermer for mellomtone-/basselement.

Fremvensområdet er naturlig nok preget av at det er et fulltoneelement, og er oppgitt til 100-17.000 Hz. Oppgitt følsomhet er på 84dB.

Også CCM632 har frontgrill med valgfri form mellom rund og kvadratisk.

 

 

De nye modellene skal være tilgjengelig utpå sensommer / tidlig høst.

 

Norsk forhandler av Bowers & Wilkins er Hi-fi kluben.

 

 

Sist redigert tirsdag, 14 juli 2015 08:38
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler