onsdag, 16 november 2022 19:09

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition – Shaken, not stirred

Skrevet av

Bowers &Wilkins og James Bond slår seg sammen for å feire 60 år med Bond Music. Og det gjør de med en spesialutgave av de nylanserte flaggskiphodetelefonene Px8.

Bowers & Wilkins har nettopp lansert sine nye trådløse flaggskiphodetelefoner Px8, modeller som forventelig topper Px7 S2 som vi testet for kort tid siden med god margin, og som melder seg på i kampen om topplassering i konkurranse med franske Focal Bathys og Mark Levinson № 5909. Og hva er vel mer beleilig enn at de samme hodetelefonene får være med på å markere 60års-jubileet til den første James Bond-filmen i form av en Special Edition?

Bond, James Bond…

De fleste verdensberømte filmutgivelse har sin egen unikt identifiserbare, minneverdige musikk - men få filmer har vel hatt mer ikonisk musikk enn den som har fulgt James Bond-filmer. Monty Normans signaturtema gjennom hver av de ikoniske tittelsangene har musikk vært uløselig knyttet til 007.

Londons verdensberømte Abbey Road Studios har mer enn spilt sin rolle i den historien, og temaene for Skyfall (2012) og Spectre (2015) ble spilt inn i Abbey Road Studios med det som da var de nyeste toppmodellene av Bowers &Wilkins-høyttalerne 800 Series Diamond som gjengivere.

Det er ingen overraskelse at Abbey Road Studios har spilt en sentral rolle i å definere lyden av kino i dag – et av verdens mest berømte innspillingsstudioer og spesielt et av de svært få med tilstrekkelig store studiorom til å huse et orkester i full størrelse.

Feirer 60 år med Bond-musikk

B&W mener at alt dette gjør det enda mer passende at Abbey Road Studios var stedet for å feire 60-årsjubileet for den filmatiske utgivelsen av den aller første Bond-filmen, Dr. No (1962). Dette var et nytt og veldig spesielt innspillingsarrangement som samlet Royal Philharmonic Orchestra, Abbey Road Studios-ingeniør Simon Rhodes og, selvfølgelig, Bowers &Wilkins 800 Series Diamond høyttalere. Denne nye og unikt stemningsfulle innspillingen inneholder alle de 25 ikoniske temaene fra Bond-historien, med helt nye arrangementer og alle innspilt i høyest mulig kvalitet. Det er en unik, spesiell innspilling.

Forene to ikoner av britisk stil og ytelse

Bowers & Wilkins har et varig forhold til musikken til Bond. Det er denne dypt forankrede forbindelsen som perfekt bekrefter B&W sin status som partner i James Bond-filmfranchisen, og sammen feirer de det integrerte bidraget som alle de ikoniske temaene har gitt til det globale kulturfenomenet som er 007.

B&W mener at musikk som er så minneverdig fortjener en mulighet til å bli hørt igjen, ideelt sett med lydkvalitet som trofast videreformidler lyden fra den opprinnelige forestillingen. Ot at løsningen hvis  du ikke har tilgang til Abbey Road Studios er å ikle deg de i de nye trådløse Bowers & Wilkins Px8 007 Edition-hodetelefonene.

Ifølge produsenten forener disse hodetelefonene to ikoner av britisk stil og ytelse, og er spesielt laget for å feire 60-årsjubileet for James Bond-filmfranchisen. Alle Px8 007 Edition-hodetelefoner har en finish i midnattsblått skinn, og feirer middagsjakken som James Bond selv hadde på seg i sin første opptreden på skjermen i Dr. No. Like elegante og tidløse som den verdensberømte spionen selv leverer disse spesialutgavehodetelefonene all den høyytelses trådløse lyden synonymt med Bowers & Wilkins kombinert med all stilen til 007, sier Bowers & Wilkins.

Pris for Bowers & Wilkins Px8 007-edition er NOK 8.298,-

Bowers & Wilkins importeres av HiFi klubben

Les mer om Px8 007-edition hos Bowers & WIlkins

Sist redigert onsdag, 16 november 2022 21:07
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler