fredag, 06 november 2020 16:56

Golden Collection – ny jubileumskolleksjon fra Bang & Olufsen

Skrevet av

Bang & Olufsen presenterer en ny kolleksjon i sitt jubileumsår. Golden Collection føyer seg inn i rekken med spesialkolleksjoner fra produsenten i Struer.

B&O har en lang tradisjon for å lansere spesialutgaver av et håndplukket utvalg av sin porteføje. I begynnelsen av 2020 lanserte de Contrast Collection, og vi testet en av modellene i denne serien – Beoplay A1 Contrast Collection.  Og nå et lite år senere går Bang & Olufsen for gull.

Og så vet vi at det er ikke gull alt som glimrer, det kan også være gullfarget aluminium. Og det er det i dette tilfellet, i rik kombinasjon med jordfarget tekstil, ekte lammeskinn, massiv eik og carrara-marmor. Og mye mer. B&O har alltid vært over snittet opptatt av god design, og ifølge produsenten er dette et ledd i at de ønsker at kundene skal ha et emosjonelt forhold til produktene. Og når de nå går for gull kobler de dette mot selskapets 95 års jubileum.

 

Produktoversikt og beskrivelse fra Bang & Olufsen

Fra Bang & Olufsen har vi fått denne oversikten over modeller i Golden Collection, med tilhørende beskrivelser også fra B&O                  

Beosound Balance: 

Har fått detaljer i gullfarget aluminium, hvit strikket tekstil og en elegant carrara-marmorbase. Marmorens organiske natur gjør at ingen høyttalere er like, noe som gir en ekstra grad av eksklusivitet til en allerede fantastisk høyttaler.

Pris: 20 500,-

 

Beoplay A9:

Den trådløse høyttaleren får en aluminiumsring i gullfarge, lyse ben i eik og et sandfarget stoffdeksel produsert av den danske tekstilprodusenten Kvadrat.

Pris: Fra 24 500,-

 

Beosound 2:

Er kjent for sin unike form og et imponerende 360-graders lydbilde. Får nå en dobbel anodisert gullfarget aluminiumskropp produsert på Bang & Olufsens aluminiumsfabrikk i Struer, Danmark.

Pris: 19 500,-

 

Beovision Harmony: 

Bang & Olufsens premium-TV er kjent for hvordan den på magisk vis folder ut høyttalerne når den aktiveres. TV-en får nå gullfargede høyttalere av aluminium, et matchende gulvstativ og et håndlaget høyttalerdeksel av aluminium og lys eikefinér. Beovision Harmony kommer også med en Beoremote One fjernkontroll, laget av gullfarget aluminium.

Pris: Fra 151 500,-

 

Beolab 50 og 90

Bang & Olufsens toppmoderne aktive høyttalere, Beolab 50og Beolab 90, har fått detaljer i gullfarget aluminium, en varm sandfarget tekstil og håndlagd aksentfarge i lys eik .

Priser: Beolab 50 fra 290 000,- og Beolab 90 fra 740 000,-

 

Beosound A1

Med den prisbelønte Beosound A1 2.generasjonkan du ta med deg Gold Collection på farten. Den har en perleblåst gullfarget aluminiumsgrill, ekte lærrem og et aluminiumskilt med den ikoniske Bang & Olufsen-logoen.

Pris: 3000,-

Beoplay H95 og E8

Sist, men ikke minst, kan du nyte premiumlyd rett på øret i nytt design med Beoplay H95 og Beoplay E8 3.generasjon. Beoplay H95 har sandfargede øreputer av lammeskinn og et brukergrensesnitt i gullfarget aluminium. Beoplay E8 kommer i et trådløst ladeetui dekket av sandfarget lær og har elegante gullfargede aluminiumsdetaljer. 

Priser: Beoplay H95 – 8750,- og Beoplay E8 – 3750,-

 

Les om Golden Collection hos Bang & Olufsen

Sist redigert fredag, 06 november 2020 17:53
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler