fredag, 22 mai 2020 11:20

The Terrace – første utendørs-TV fra Samsung

Skrevet av

Samsung utvider sin Lifestyle-serie med Tver. The Terrace er Samsung in aller første utendørs TV.

Korona har skapt nye behov, og nye markedssegmenter. Utendørs-TV så vi ikke komme, men det gjorde åpenbart Samsung. Og selv om de selvfølgelig må ha tenkt den tanken en god stund før koronaepidemien brøt løs, var det unektelig god timing. For når reiseaktivitetene blir redusert kraftig blir det større behov og spillerom for å hygge seg i hagen eller på terrassen. Og da trenger vi en knakende god TV der ute…

Samsung Lifestyle

Samsung har hatt sin Lifestyle-serie med QLED-Tver i en lettere eksklusiv prisklasse en stund. The Frame viser frem kunst når TVen ikke er i aksjon, mens The Wall er en syltynn TV-som går i ett med veggen. Og det nyeste tilskuddet The Serif er en TV med et uvanlig design.

The Terrace

Siste tilskudd til Samsung sin Lifestyle TV-serie ble lansert i dag, 22. mai 2020. Den heter The Terrace, og er Samsung sin første TV for utendørs bruk. Den har IP55 rating, som tilsier at den er beskyttet for begrenset støvinntrengning og er beskyttet fra lavtrykks vannstråler fra alle retninger.

Det er nærliggende å være bekymret for om skjermen fungerer i det sterke lyset som ofte kan være utendørs. Det hevder Samsung at den gjør, og den har også Adaptive Picture som tilpasser skjermens lysstyrke til omgivelsenes belysningsnivå.

The Terrace er i likhet med det meste annet av dagens Tver en Smart-TV, og fås i tre størrelser – 55, 65 og 75 tommer. Den modellen som lanseres nå er en forbrukermodell, mens det senere i sommer blir lansert en profesjonell modell for utendørs bruk.

The Terrace Soundbar

Samsung er også store på lydplanker, og de har laget en egen modell tilegnet The Terrace TV. Og hav er vel mer nærliggende enn å kalle den The Terrace Soundbar. Det er en 3.0 modell med forsterkere på 210 watt.

Også The Terrace Soundbar har IP55 rating, og tåler ifølge Samsung ekstreme temperaturer. Samsung har også lagt inn noe de kaller Distrorion Cancelling, som skal kansellere forvrengnign før den når ut i det fri.

Les mer om The Terrace TV og Soundbar hos Samsung

 

Sist redigert fredag, 07 august 2020 11:44
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.