mandag, 17 februar 2020 18:00

Davaar 75 er manna fra himmelen. For enkelte…

Skrevet av

Linn bringer Davaar 75 til torgs, med store nyheter. Denne oppdateringen har det litt mindre lyriske tilnavnet Build 360 (4.75.360).

For de som ikke er helt introdusert med Linn sitt stammespråk, kan vi opplyse at Davaar er Linn sin fjerde serie med softwareoppdateringer for DS-streamerne. Og nå har vi altså kommet til den 75. oppdateringen i rekken i denne fjerde serien, en serie som startet i 2011. Dette illustrerer at vi som er eier av en Linn DS streamer blir tilgodesett med stadige softwareoppdateringer. Selv har jeg hatt en Akurate DS siden 2007, og har fått med meg det meste av oppdateringer.

Store oppdateringer for Linn Selekt

Denne gangen er det eierne av Linn Selekt som blir mest tilgodesett med oppdateringen, som ble tilgjengelig den 13. februar. Her introduseres både WiFi og Bluetooth, og det omfatter alle solgte modeller av Linn Select. I tllegg har SPDIF 1 blitt konfigurerbar, og Selekt med surroundmodul har fått støtte for MPEG2 AAC.

Eller som Linn ville sagt det:

  • Wi-Fi network connectivity for Selekt (will work on all existing Selekt devices)
  • Bluetooth audio playback for Selekt (will work on all existing Selekt devices)
  • Configurable SPDIF input/output for Selekt (will work on all existing Selekt devices on SPDIF 1 connector)
  • MPEG2 AAC support for Selekt with surround module and Core 1 products with HDMI 2.0 and surround module

Øvrige DS-modeller fra Linn

Også vi andre får selvfølglig som alltid ellers glede av også Davaar 75, som vi har gjort det med alle andre oppdateringer tidligere. Men for oss går det mer i prosaiske ting, som bugfix og andre smådetaljer. Dette blir såpass smalt og for spesielt interesserte at jeg nøyer meg med å servere en link til «Release notes» for DAVAR 75.

Les mer om Selekt hos Linn.

Sist redigert tirsdag, 18 februar 2020 06:10
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.