onsdag, 15 januar 2020 22:10

B&O lanserer 3. generasjon av Beoplay E8

Skrevet av

B&O sine helt trådløse ørepropper har kommet til 3. generasjon. Og det involverer noen vesentlige forbedringer.

Da Beoplay E8 kom for drøye to år siden var det litt upløyd mark med helt trådløse ørepropper. Riktignok var Airpds på markedet fra før, men ellers var dette et ganske glissent terreng. Vi måtte teste om de var noe tess, og det var en test med godt resultat.

For et år siden ble 2. generasjon av Beoplay E8 lansert, der trådløs ladning av etuiet var hovedtemaet. Selve øreproppene var uendret fra 1. generasjon

Beoplay E8 3rd Generation

Nå er tiden kommet for tredje generasjon. Sien de første modellene var lansert har det skjedd svært mye i markedet på denne sektoren, og det er viktig å forbededre et produkt hvis det skal henge med i konkurransen.

Tredje generasjon er forbedret på flere punkt. Selve øreproppene er mer kompakte, og B&O hevder at de skal ha bedre passform for folk flest sine ører. Størrelsen er redusert med 17%, og de veier nå 5,8 gram pr. enhet.

Batteritiden er økt til 35 timer. Dette gjelder ikke øreproppene alene, men i kombinasjon med ladeetuiet, som nå kan gi 4 ladninger. Ny opplading av etuiet kanskje på to timer.

B&O har også økt antall mikrofoner fra to til fire. Dette skal gi sterkt forbedret taletydelighet, og bedre undertrykking av omgivelsesstøy. B&O hevder også at det økte antall mikrofoner gir en forbedret Transparency Mode, hvis du vil lytte til omgivelsene med proppene i.

Den kanskje viktigste nyheten er likevel at de nye modellene skal gi forbedret bassgjengivelse. Dette skal være oppnådd med nye bassporter.

Beoplay E8 3rd Generation har Bluetooth 5.1, og støtter AAC og aptX codec.

Prisen for den nye modellen er 2.900,-, mens du må ut med 1.200,- ekstra hvis du vil ha trådløs ladeplate.

Les mer om Beoplay E8 3rd Generation hos B&O

 

 

 

Sist redigert torsdag, 16 januar 2020 21:49
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.