fredag, 15 november 2019 17:13

Beovision Harmony 65 – Et nedskalert flaggskip

Skrevet av

I vår lanserte Bang & Olufsen en helt ny TV-modell. Beovision Harmony 77” ble selskapets nye flaggskipmodell.

I 2017 Lanserte B&O Beovision Eclipse, med to modeller, Beovision Eclipse 55” og Beovision Eclipse 65”. Vi skrev om disse modellene da de kom, og de var på det tidspunktet toppmodellene fra Struer. Et halvt års tid etterpå kom Beovision Eclipse Wood Edition, og et nytt høydepunkt ble nådd – både i design og pris.

Men sist vår var tiden moden for at Beovision Eclipse måtte vike i rollen som flaggskip, for Beovision Harmony 77” gjorde sin ankomst, med et helt nytt og litt frekt designkonsept. Et lydsystem som folder seg sammen når TVen ikke er i bruk, og som samtidig er en skulpturell løsning helt ulik alle andre Tver på markedet. I likhet med Eclipse-modellene er også Harmony basert på et LG panel – i dette tilfellet en spesialtilpasset 77-tommers LG C9 OLED. Prislappen er ikke snau, og det har nok unektelig skapt behov i markedet for en bokstavelig talt nedskalert versjon av dette vidunderet.

 

Beovision Harmony 65”

Som altså bringer oss til dagens lansering. For i dag 15. november melder B&O om at Beovision Harmony 65” har kommet. Som navnet antyder er dette en 65-tommers versjon, og bygger på en spesialversjon av 65 LG C9 OLED. Denne modellen har den samme avanserte lydløsningen som storebror, både hva gjelder høyttalere, forsterkere og streamingløsning. Sistnevnte inkluderer AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast. Og den har en innebygget 7.1 surround-dekoder, som gjør at det ligger godt til rette for å supplere med B&O sine trådløse høyttalere, som Beolab 18, Beolab 50 og Beolab 90.

Beovision Harmony 65” kommer både i en basisversjon og en versjon med trespiler, der du kan velge mellom gulvstativ og veggbrakett. Og har du først bestemt deg for å bruke 127.500,- for en TV bør du vel egentlig spytte i de ti ekstra tusenlappene som skal til for å få versjonen med trespiler. Lekrere og mer skulpturell TV får du ikke!

 

Les mer om Beovision Harmony hos Bang & Olufsen

 

 

Sist redigert torsdag, 02 januar 2020 13:24
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler