torsdag, 24 oktober 2019 08:18

Ny generasjon Beoplay H4

Skrevet av

Beoplay H4 har vært Bang & Olufsen sin innstegsmodell blant de elegante, fullstørrelse hodetelefonene. Nå kommer en ny forbedret modell.

Det kan være litt surt for konkurrentene, men Bang & Olufsen sine hodetelefoner har en lei tendens til å kjøre i sirkler rundt konkurrerende modeller i øvelsen design, finish og materialbruk. Dette gjelder i høyeste grad også for den rimeligste modellen H4, selv om denne ikke har nådd opp til flaggskipmodellene H9 / H9i i lydkvalitet, en modell vi testet i april (H9i). En litt frekkere lillebror, er kanskje en riktig karakteristikk å gi den. Selv har jeg hatt stor glede av å ha H4 som fast treningsmakker.

 

Beoplay H4 2. generasjon.

I dag lanserer altså B&O 2. generasjon av Beoplay H4, og det er en del forbedringer som er gjort i forhold til forrige modell. I tillegg til at designet er oppdatert, der blant annet den litt frekke kablingen er mindre eksponert. Materialbruk skal være forfinet, og du finner mykt lammeskinn på øreklokker og bøyle.

Stemmestyring har også funnet sin vei til H4, og det er en dedikert knapp for denne på denne modellen. H4 har også fått en ekstra mikrofon, som produsenten hevder gir bedre stemmekvalitet.

AptX Low Latency technology skal gi bedre synkronisering med video på den enheten det strømmes fra.

 

 

2. generasjon Beoplay H4 kommer i fargene Black og Limestone, og skal være tilgjengelig fra og med i dag, 24.oktober. Veil. pris er satt til kr. 3.000,-.

 

Les mer om H4 hos Beoplay

 

 

 

 

Sist redigert torsdag, 02 januar 2020 13:24
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler