torsdag, 16 mai 2019 21:25

Gatens Dronning blir enda bedre!

Skrevet av

B&O lanserer tredje generasjon av hodetelefonene Beoplay H9. Litt overraskende avspeiles det ikke i navnet.

For kort tid siden publiserte vi en test av forgjengeren Beoplay H9i. Den var så god i sin kategori at jeg valgte å gi den tittelen Gatens Dronning, og det må innrømmes at denne tittelen er inspirert av et album av Savage Rose.

Nå, allerede et drøyt år etter lanseringen av Beoplay H9i introduserer B&O en ny forbedring av flaggskipet blant hodetelefonene. Den nye modellen har navnet Beoplay H9, altså det samme som den opprinnelige modellen.

I tillegg til de egenskapene forgjengeren hadde, er det ifølge B&O en rekke forbedringer på den nye H9.

  • The Google Assistant - Press og hold den dedikerte stemmeknappen for å få tilgang til underholdning og oversikt over dine gjøremål
  • Dedikert stemmeassistent-knapp – Du kan også bruke den dedikerte stemmeknappen til å aktiveredefault stemmeassistent på din enhet, som f.eks. Apple sin Siri.
  • Økt spilletid – som utslag av et større batteri, får du opp til 25 timers spilletid med Bluetooth og ANC slått på. Dette er 7 timer medr enn på forrige modell.
  • Nye touch kontroll detaljer – touch-interface på den høyre øreklokken har ny detaljering som gjør den mer intuitive.
  • Forbedret komfort – Beoplay H9 har blitt oppdatert med bedre øreklokker og økt padding på hodebåndet, for å gi økt comfort.

 

Nye Beoplay H9 fås i fargene Matte Black og Argilla Bright, og er tilgjengelig fra i dag, 16 mai. Prisen er uendret i forhold til forgjengeren – kr. 5.000,-.

Les mer om Bepoplay H9 hos B&O

 

 

Sist redigert torsdag, 16 mai 2019 21:30
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler