torsdag, 14 februar 2019 18:46

Linn Majik LP12 fornyes.

Skrevet av

Linn sin innstegsmodell i serien av de legendariske LP-12 platespillerne kommer i en fornyet inkarnasjon. Og med denne fornyelsen fjerner Linn et element som har vært en akilleshæl for enkelte hardcore Linnister.

Linn LP 12 er ikke bare en ekte klassiker – denne platespilleren var selve fundamentet for denne tradisjonsrike produsenten i Glasgow i Skottland da de starte opp på begynnelsen av 70-tallet. Og selv den dag i dag er LP12 et sentralt element i Linn sitt sortiment, selv om det nok er elektronikk og høyttalere som dominerer.

Linn Majik LP12 har i over 10 år vært Linn sin rimeligste platespiller, etter at den enda rimeligere Basik for lengst er historie. Og med unntak av et enkelt element har Majik LP12 vært en fullblods Linn-spiller. For armen har vært en ProJect 9CC. Og selv om dette sikkert er en utmerket arm, er det ikke helt greit blant reinspikka Linnister.

 

 

 

Linn Majik arm

Nå kommer en ny versjon av Majik LP12, og nå er også armen et Linn-produkt. Eller i det minste er den designet av Linn, selv om de har gått til Jelco for å produsere den. Denne nye Majik LP12 med Majik arm er allerede tilgjengelig for bestilling, og utpå våren kan denne armen også bestilles separat. Det gjør at eiere av gamle Majik Lp12 kan oppgradere til en spiller etter de nye spesifikasjonene.

Linn Majik Arm blir samtidig den rimeligste armen i Linn sitt sortiment. Den har de større søstrene Akita og Ekos SE, med pris på hhv 18.800,- og 46.200,-. Akita er standard arm på LP12 på Akurate nivå, mens armen på LP 12 Klimaks er Ekos SE.

 

Pris på separat Majik arm er satt til 6.930,-.

Linn Majik LP12 koster kr. 33.800 i Norge.

Les mer om Majik LP12 hos Linn.

 

Sist redigert tirsdag, 26 februar 2019 17:12
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.