torsdag, 03 januar 2019 22:01

Beoplay E8 2.0 med trådløs ladning

Skrevet av

Bang & Olufsen lanserer en oppdatert versjon av sine helt trådløse earpods. Den mest åpenbare nyheten på Beoplay E8 2.0 er at også ladeetuiet kan lades trådløst.

 

Beoplay E8 2.0

Beoplay E8 vakte ganske mye oppsikt da den kom, såpass mye at vi måtte gjennomføre en test. Den gjorde et solid inntrykk, og nå lanserer B&O en versjon 2.0. Produsenten opplyser om forbedret design. Ladeetuiet er også nytt, og her ligger den viktigste nyheten. Fur i tillegg til at det kan lades via USB-C som tidligere, er dette etuiet nå forberedt for induktiv ladning fra en spesiell ladeplate.

Ladekapasiteten til det nye ladeetuiet i skinn er økt fra 12 til 16 timer, og holder til 3 fulle oppladninger av earpods. I tillegg til oppladningsstatus som vises av indikator på fronten, er det indikatorer på baksiden som viser vor mange ladinger som er igjen.

 

 

Trådløs ladeplate

Den nye ladeplaten som kommer litt senere kan brukes sammen med Beoplay E8 2.0, og er produsert i eksklusive materialer som aluminium og okseskinn. Men også eiere av de opprinnelige Beoplay E8 kan dra nytte av den nye ladeplaten, ved å kjøpe det nye ladeetuiet som kan kjøpes separat. Det er også mulig å kjøpe ny høre- og venstre ørepropper separat. Praktisk dersom den ene skulle komme bort.

 

 

Priser og tilgjengelighet

Beoplay E8 2.0 leveres med et trådløst lade-etui i eksklusivt skinn, fem ørepropper og en USB-C-ladekabel. Øretelefonene kommer i fargene sort, Indigo Blue, Natural og Limestone, og prisen vil være NOK 3.250. Alle fargene vil være tilgjengelige i Bang & Olufsen-butikkene, på www.beoplay.com/e8-2 og hos utvalgte tredjepartsforhandlere fra 14. februar 2019.

Bang & Olufsen sin ladeplate vil komme i fargene sort, Indigo Blue, Natural og Limestone. Veil. pris er ennå ikke tilgjengelig. Separate venstre og høyre ørepropper til Beoplay E8 2.0 vil koste NOK 1.200, og det trådløse lade-etuiet kommer til å koste NOK 2.000. Fra april 2019 vil den trådløse ladeplaten, det trådløse lade-etuiet, og separate ørepropper til Beoplay E8 2.0 være tilgjengelige.

 

Sist redigert torsdag, 03 januar 2019 22:09
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler