tirsdag, 27 februar 2018 21:17

BeoVision Eclipse Wood Edition

Skrevet av

Bang & Olufsen lanserer en ny versjon av den nyeste HighEnd Tven. Ta en titt på BeoVision Eclipse Wood Edition.

Sist sommer lanserte Bang & Olufsen sin nyeste TV-kreasjon, der de hadde et teknisk samarbeid med LG. Vi skrev om dette i slutten av August.

I dag laserer B&O en ny versjon av dette flaggskipet. BeoVision Eclipse Wood Edition er utstyrt med en håndlaget høyttaler i eik. Og i likhet med basismodellen er også Wood Edition tilgjengelig i to størrelser - 55” som vil få en pris på rundt 87 690,-, og en 65” som vil ligge på rundt 122 690,-.

Vi sakser litt om BeoVision Eclipse sine øvrige egenskaper fra artikkelen vår i August:

 

 

To størrelser

Beovision Eclipse består av to modeller som er tilsynelatende skåret over samme lest – en 55-tommer og en 65-tommer. De består begge av et syltynt panel, med en integrert lydplanke i nedre del. Elegant og bra nyskapende design.

Displayet er et 4k OLED med støtte for HDR og Dolby Vision. Og B&O hevder at dette har gitt en skjerm med dramatisk bildegjengivelser. utrolig kontras, og mulighet for å gjengi detaljer i både veldig lyse- og svært mørke scener.

 

Fleksibelt lydoppsett

Bang & Olufsen har lagt opp til full fleksibilitet hva angår omfanget av lydoppsettet for BeoVision Eclipse. Og B&O hevder at du uansett får en fremragende lydgjengivelse, under mottoet “Sound is more than half the picture”.

Kjernen i lydgjengivelsen er en trekanals integrert SoundCenter, med et visuet uttrykk som kombinerer glass med fargede tekstiler eller aluminium. Denne har samlet forsterkning på 450 watt, og tilbyr mulighet for senterkanal og stereo.

Men i SoundCenter befinner det seg også en surrounddekoder, og her er det mulighet for tilkobling av eksterne høyttalere, enten kablet eller tråddløst.

 

Motorisert gulvstativ

BeoVision Eclipse kan utstyres med et motorisert gulvstativ. Dette gjør at du kan fintune plasseringen av TVen mens du ser på den, og parkere den til en mer diskret posisjon etter bruk. Også veggstativ gir en fleksibel posisjon for TVen.

 

Multirom og streaming

BeoVision Eclipse har enda mer på CVen. For ombord finnes det en integrert multiromløsning, som gjær at Eclipse kan være en del av et multiromoppsett.

Og for at dette skal kunne være meningsfylt, må den selvfølgelig være kompatibel med aktuelle streamingløsninger. Spotify, Netflix, Deezer og Youtube er på plass.

 

Les mer om BeoVision Eclipse Wood Edition her.

 

 

Sist redigert fredag, 10 januar 2020 12:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.