onsdag, 17 mai 2017 20:44

Dragonfly med MQA nå!

Skrevet av

For tre dager siden forespeilte MQA at AudioQuest skulle levere softwareoppdatering til Dragonfly i dag på 17. mai. AudioQuest har fulgt opp dette løftet!

På søndag meldte vi om at AudioQuest skulle levere en lenge varslet softwareoppdatering til de to mini-DACene Dragonfly Black og Red på selveste nasjonaldagen. Siden dette er en oppgradering som har vært varslet helt siden tidlig i januar må det innrømmes at det likevel hersket et snev av tvil om hvorvidt det skulle bli oppfylt.

Det var derfor med stor lettelse det ble registrert at oppdateringen er et faktum, et stykke ut på ettermiddagen. Det er nå tilgjengelig en softwareoppdatering for Dragonfly Black og Red, mens den ikke er ompatibel med tidligere versjoner – 1.0 eller 1.2. Den aktuelle softwareoppdateringen er fra versjon 1.3 til 1.6.

Oppdateringen er allerede installert på undertegnede sin Dragonfly, og ved oppstart av TIDAL på PCen dukket det umiddelbart opp en melding om at «MQA-device» var registrert, og forslag om at denne skulle benyttes under avspillingen.

Det er også en del av bildet at MQA fremdeles ikke er tilgjengelig på iOS-enheter, så hvis du vil ha nytte av MQA fra TIDAL er det PC som gjelder. Eller MAC. Et annet forhold man bør være oppmerksom på er at det langt fra er alle titlene med MQA som viser under MASTER-fanen i nyheter.

I skrivende stund nytes et av Jethro Tull sine mest spennnede album A Passion Play, av spilt med MQA. Og en veldig luftig og åpen gjengivelse. Ha en fortsatt god 17. mai!

 

Link til nedlasting av softwareoppdtering

 

Sist redigert søndag, 22 november 2020 12:16
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.