lørdag, 09 april 2016 08:21

Yamaha sin nye budsjettserie med AV-recievere

Skrevet av

 

Turen har kommet til Yamaha sitt vårslipp av nye receivere. Og heller ikke her mangler det nyheter.

Da vi meldte om Yamaha sin nye budsjettkolleksjon i fjor på denne tiden, var det med et lite snev av skuffelse over at ikke også Yamaha kunne tilby kompatibilitet med de nye 3D-lydformatene. Og i tillegg kom denne serien litt for tidlig til at Yamaha sitt nye MusicCast system kunne være på plass.

I år er derimot begge disse parameterne oppfylt på de modellene der det kan være aktuelt, noe som innebærer at disse modellene fremstå som særdeles interessante og konkurransedyktige i sine respektive prisklasser.

 

 

Vi starte med 3D lyd, der både Dolby Atmos og DTS:X er på plass. Dette gjelder for alle modeller med 7 kanaler, med andre ord modellene RX-V581, RX-V681 og RX-V781.

MusicCast er Yamaha sitt svært lovende system for trådløs multirom, et system som var Yamaha sin hovedattraksjon under høstens IFA. Det er tilgjengelig på alle modeller unntatt den aller minste RX-V381, som ikke har nettverksfunksjonalitet.

Yamaha er ellers på banen med det sedvanlige knippet med funksjonalitet, som også inkludere Yamaha sitt eget romkorreksjonsystem YAPO. Og på toppmodellen i budsjettserien er det også mulig å legge inn flere lytteposisjoner i oppsettet.

 

Les mer om RX-V381 hos Yamaha

Les mer om RX-V481 hos Yamaha

Les mer om RX-V581 hos Yamaha

Les mer om RX-V681 hos Yamaha

Les mer om RX-V781 hos Yamaha

 

 

 

Sist redigert lørdag, 11 april 2020 08:33
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.