søndag, 03 mai 2015 06:54

RX-V379 – ny budsjettreceiver fra Yamaha.

Skrevet av

Også Yamaha starter presentasjonen av sin vårkolleksjon. Førstemann ut er også minstemann, budsjettmodellen Yamaha RX-V379.

 

Vi har tidligere meldt om nye budsjettmodeller fra både Pioneer og Onkyo, og nå er det Yamaha sin tur. I første omgang er det bare den aller minste modellen som er avslørt, og RX-V379 har på mange måter en del til felles nyhetene i Onkyo sin nye innstegsmodell TX-SR343.

I egenskap av å være den aller minste innstegsmodellen i serien, er RX-V379 en relativt enkelt utstyrt modell. I hvert fall når det gjelder nettverksløsning, som i utgangspunktet er fraværende. Men i likhet med hva Onkyo har gjort med TX-SR343, har også Yamaha gitt RX-V379 Bluetooth. Og med det har de også implementert i sin Compressed Music Enhancer.

 

 

En annen nyhet på Yamaha RX-V379 er fjernkontrollen med ny, forenklet layout av knappestrukturen. RX-V379 har også 4K Ultra HD Pass-through med HDCP 2.2.

Det er Yamaha sine amerikanske websider som presenterer denne modellen først, og vi må ta forbehold om at det tidligere har forekommet avvik mellom amerikanske og europeiske utgaver.

 

Les mer om RX-V379 hos Yamaha – USA.

 

 

Sist redigert lørdag, 11 april 2020 09:14
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.