torsdag, 02 oktober 2014 10:22

Audiophile.no arrangerer Vinylklinikk på Hi Fi Messen 2014

Skrevet av

Vi i Audiophile.no satser stort på Hi Fi Messen i Horten i år. En at tiltakene er Audiophile Vinylklinikk.

På årets Hortenmesse kommer Audiophile.no til å stille med hele seks personer. Arve, Stig Arne, Rudi, Ole Petter, Morten og Karl Erik blir alle til stede, og i tillegg til vår vanlige aktivitet med å dekke resten av aktivitetene journalistisk med tekst/bildereportasjer og videointervju, kommer vi i år til å være utstiller selv også. Dette blir mulig nettopp på grunn av at vi stiller med så mange personer, noe som igjen avspeiler den store redaksjonelle veksten vi har hatt det siste året.

Vi kommer til å ha en stand i vestibyleområdet, og vi håper at så mange om mulig stikker innom for å slå av en prat, høre hva vi driver med, og gjerne komme med forslag til stoff. Og så jobber vi med en godbit som vi vil komme tilbake til senere når alle brikkene har falt på plass.

Men i tillegg har vi også et eget rom, der vi lørdag rigger opp til en Vinylklinikk. Denne er det vår sjefsvinylguru Rudi som er primus motor for, men han vil bli assistert av både deputy Morten og fagredaktør Arve, som også har stor faglig tyngde innen vinyl.

På søndag har vi også noe på gang på dette rommet, og det kommer vi tilbake til i nytt oppslag når detaljene er på plass.

Stay tuned!

Lest 5241 ganger Sist redigert torsdag, 02 oktober 2014 10:39
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.