Audiophile

Audiophile

Danske Ortofon lanserer en ny serie MC-pickuper. Quintet er navnet, og de kommer i januar.

Les mer:

26 november 2013, Cambridgeshire i Storbritannia

Cyrus Audio lanserer ny integrert CD-spiller CD i, som erstatte eksisterende modeller.

Les mer

Electrocompaniet ønkser å rev italisere USA og Canada som et stort og viktig marked, og etablerer datterbedrift i California. Les pressemeldingen fra Electrocompaniet.

 

SVS regnes som en nestor innen produksjon av subwoofere, og Audyssey har en tilsvarende posisjon innen romkorreksjon. Når disse legger sine pjaller sammen er det verd å lytte. Les pressemeldingen fra L-Sound

 

Sony presenterer årets kolleksjon av Bravia-TVer. Les pressemeldingen fra Sony. 

Pressemelding fra Sony, redigert av Audiophile.no

Hvem har vel unngått å avstandsforelske seg i de lekre CD-spillerne til Ayon Audio, CD-1 og CD-3. I Februar kommer CD-2, og den er litt mer enn en ren CD-spiller. Les pressemeldingen fra Sound Planet Pressemelding:

 

Electrocompaniet sine produkter finner du hos Soundgarden fra 1. februar. Les pressemeldingen fra Electrocompaniet. Fra 1. februar blir Electrocompaniets produkter å finne i Soundgardens butikker over hele landet. Med sterk fokus på kvalitetsprodukter både på lyd og bilde fronten, er Soundgarden en seriøs og imøtekommende kjede med alle forutsetninger for å kunne gi Electrocompaniet et forsterket ansikt utad.

Av ein eller annan grunn har det vore vanskeleg å få til ein skikkeleg hifi- forretning i Sandefjord. Grunnen til dette er ukjend, for denne byen er rik på musikktilbod både sommar og vinter, og Vestfold er eit svært folketett fylke. Men iallfall: I Jernbanealleen 30 har no J&B Senter opna, og satsar friskt på eiga produktlinje.

Det vert sagt at det minkar med spesialforretningar i Bergen, sjølv om landets nest største by kanskje har fleire tungt råka audiofile pr innbyggjar enn det du finn elles i landet. Iallfall krevjast det lokalkunnskap for å finne fram til dei spennande plassane.

 

Norske Hegel er en av de minste high-end produsentene som finnes. Hegel drives av Bent Holter og en håndfull medarbeidere og holder til på Torshov i Oslo. At Hegel er en liten produsent betyr ikke at utviklingsresursene er små. Snarere tvert i mot. Hegel har gang på gang vist at det er mulig å være lykkelig som liten, og har en imponerende portefølje med produkter helt i verdensklasse.

 

Side 1 av 6