mandag, 02 desember 2013 15:44

Linn Exakt demonstreres hos Kontrapunkt

Skrevet av

Den 5. desember kommer det besøk frå Skotland hos Kontrapunkt i Vibes gate 12 på Majorstuen. De kommer for å demonstrere Linn exakt.

Les mer:

Vi har tidligere hatt to nyhetsoppslag om Linn sin nyvinning Exakt. Først et innledende oppslag, fulgt av et dypdykk når mer informasjon var tilgjengelig. Grunnen til denne spesielle fokusen på Linn Exakt, er at dette er et viktig paradigmeskifte som har veldig spennende muligheter. Det er ikke primært det at kilden flyttes til høyttaler – som Linn velger å brande nyheten som – som utgjør det banebrytende. Det er heller de mulighetene for lydmessig gevinst som ligger i digitale aktive delefiltre. Og mest spennende er kanskje det at Linn har ambisjoner om å levere løsninger for andre høyttalere, noe som vil gi et helt annet markedspotensiale.

Linn salgsjef Mark Hanson Torsdag 5. desember kommer altså to representanter fra Linn til Kontrapunkt, og de har med seg et komplett oppsett med Klimax 350, og vil demonstrere både analogt Klimax-oppsett, og et oppsett med Klimax Exakt. Det er Linn salgsjef Mark Hanson og Acdcount Manager James Edwards som kommer.

De vil videre presentere Exakt-teknologien, og de vil forklare fremskritt med jitter-reduksjon fra CD til DS, fra DS til exakt. Videre viul de demostrere passive delefiltre, aktive- analoge delefiltre, og aktive digitale delefiltre.

De vil også spille på en LP12 gjennom den digitale exakt-teknologien.

 

Les mer hos Kontrapunkt.

Sist redigert søndag, 02 februar 2020 10:46
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.