lørdag, 07 april 2018 08:38

MRx – ny bordhøyttaler fra Ruark

Skrevet av

 

Ruark lanserer en ny toppmodell i sitt sortiment av strømmende bordhøyttalere. MRx overgås bare av den formidable gulvmodellen R7 Mk3.

Øst for London, på nordsiden av utløpet til Themsen finner vi Ruark, produsenten som har spesialisert seg på strømmende bordhøyttalere i det mer påkostede segmentet. Vi har blitt sjarmert i senk av den unike gulvmodellen R7, en kreasjon som kom i sin Mk3-utgave sist sommer. Vi skrev om den her.

Denne gangen er det en bordmodell det dreier seg om, og MRx plasserer seg åpenbart på toppen i hierarkiet av Ruark sine modeller. Med et kabinett i utførelse med ekte trefinèr og fronttrekk i engelske tekstiler blir dette ganske elegant.

MRx er FRuark sin første strømmende bordhøyttaler som har mulighet for kablet nettverkstilkobling i tillegg til grådløs. Det er ellers en USB-inngang, og i tillegg finner vi en mini-jack som kan fungere som kombinert digital/analog inngang. Subwooferutgang er også på plass.

Bluetooth i form av aptX gir mulighet for trådløs overføring i høy kvalitet. Og med WiFi og innebygde klienter for TIDAL, Spotify, Deezer og nettradio gir de strømmemulighetene du har behov for.

 

 

Ruark MRx blir tilgjengelig i mai. Vi kjenner ikke prisen i Norge, men basert på engelske priser er det nærliggende å forvente at vi snakker om et middels firesifret beløp.

 

Les mer om MRx hos Ruark.

 

Norsk importør er Mono AS

 

Sist redigert lørdag, 07 april 2018 08:44
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe