tirsdag, 15 august 2017 13:22

OHC ny eneimportør av Audiovector

Skrevet av

 

Oslo Hi-Fi Center overtar som ny eneimportør av Audiovector. Dermed sikres denne tradisjonsrike danske produsenten en fortsatt viktig posisjon i det norske markedet.

AudioVector er en del av det danske grunnfjellet, i den grad det er riktig å omtale noe som helst som grunnfjell i Danmark. Uansett er Audiovector med sin nesten 40 år lange historie en viktig aktør innen dansk HiFi og høyttalerproduksjon.

Produsentens sin primus motor er den høyt profilerte Ole Klifoth, og han startet bedriften allerede i 1979, da under navnet F3/LYD, etter at han allerede hadde leve av å selge høyttalere i en årrekke. Han hadde høye ambisjoner for produktene han skulle produsere, og hans hemmelige våpen var lytting.

Ole Klifoth sin første høyttaler var modellen Trapes. Den fikk en god mottakelse i HiFi-pressen, og grunnlaget for videre utvikling var lagt.

Mye vann har rent i havet siden 1979, og etter hvert har også hans sønn, klokkeentusiasten Mads overtatt som CEO, mens Ole fremdeles er sjefskonstruktør og medeier.

Oslo Hi-Fi Center trenger heller ingen presentasjon. Vi ønsker dette fyrtårnet i norsk HiFI lykke til med agenturet.

 

Sist redigert tirsdag, 15 august 2017 13:32
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.