Skriv ut denne siden
mandag, 27 april 2015 00:00

Definitive Technology Wireless Collection - Oppdatert med norske priser og pressemelding

Skrevet av

Den amerikanske produsenten Definitive Technology kaster seg på den trådløse multiromstrenden, I selskap med blant andre Sonos og Denon Heos. De kaller serien for Wireless Collection.

Definitive Technology er velkjent på markedet som en solid høyttalerprodusent. At de nå også satser på trådløst er kanskje nytt, men ikke veldig overraskende. Den nye serien baseres på et Open Source softwaresystem som kalles Play-Fi, og DTS er en tung aktør bak dette. Du kan lese mer om Play-Fi her.

Vi tar en titt på komponentene i Wireless Collection, og starter med Adapt. Dette er en brobygger mellom det ordinære anlegget og det trådløse multiromsystemet. Videre har vi Amp, som er en kombinert streamer og forsterker, for tilkobling av eksterne HiFi-høyttalere.

W7 kaller produsenten Audiophile-Grade  Wireless Speaker, og da får vi ta de på ordet og anta at den låter bra. En komplett mottaker inkl. forsterker og høyttaler. Toppmodellen W9 er flaggskipet i serien.

 

W-studio er en Sound Bar, spesielt tiltenkt bruk sammen med TV. Den tradisjonelle lydplanken er her kombinert med en kompakt subwoofer.

 

Se videoer produsert av Definitive Technology nedenfor:

Definitive Technology importeres til Norge av LSound.

 

Priser for Wireless Collection:

● W Amp, 4.990,­

● W Adapt, 3.990,­

● W7, 3.990,­

● W9, 6.990,­

● W Studio, 12.990,

 

Les pressemeldingen fra importøren LSound­

 

Les mer om Wireless Collection hos Definitive Technology

Sist redigert mandag, 27 april 2015 20:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe