mandag, 16 desember 2013 13:43

Evolution 50CD – ny CD-spiller fra Creek.

Skrevet av

Creek Audio introduserer ny DAC/CD-drivverk. Navnet er Evolution 50CD.

Les mer:

Det slimme designet er matchet til den ferske integrerte forsterkeren  Evolution 50A, og kan fås med front i sort eller sølvfarget finish. Crrek vektlegger soft-touch knappene, som er bakgrunnsbelyste og skal gi en behagelig kontaktflate.

Creek mener at den fallende etterspørselen etter CD-spillere sammenfaller med en stadig økende etterspørsel etter DACer, og profilerer produktet i samsvar med den situasjonen. Det innebærer at de omtaler den som en High-end DAC med innebygget CD-drivverk. Dette kombineres med at de i likhet med mange andre produsenter integrerer digitale innganger, noe som gjør at produktet også kan benyttes som DAC for andre kilder. Ikke minst viktig er da den asynkrone DACen, i tillegg til 2 optiske- og 2 coax-digitalinnganger.

Av utganger er det 1 optisk og 1 coax på den digitale siden, mens du kan velge mellom do balanserte- og ubalanserte analoge utganger.

Evolution 50CD er det første produktet fra Creek Audio som tar i bruk Wolfson sine 24/192-DACer WM8742.

 

Importør I Norge er T.AA Import AS

Sist redigert tirsdag, 17 desember 2013 14:14
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe